Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πήγαν στην Σαντορίνη και ξάφριζαν κοσμηματοπωλεία!

Δεν πήγαν για να δουν το ωραίο ηλιοβασίλεμα στην Οία αλλά για να κάνουν γερή μπάζα ληστεύοντας κοσμήματα!

Δύο γυναίκες και έναν άνδρα όλοι τους από την Ρουμανία συνέλαβαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Θήρας ενώ αναζητείται άλλο ένα άτομο δράστες κλοπής κοσμηματοπωλείου.
 
Όπως προέκυψε από τις έρευνες τα άτομα αυτά ήταν μέλη ομάδας εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές σε διάφορες περιοχές της Χώρας.
 
Οι τέσσερις τους είχαν πάει σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Φηρών και οι δύο απασχολούσαν τον ιδιοκτήτη και οι υπόλοιποι κατάφεραν να πάρουν κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ. Όμως δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι οι κινήσεις τους καταγράφονταν από κάμερες.
 
Αργότερα το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγαν σε κατάστημα πώλησης τουριστικών ειδών στην περιοχή Καμάρι για να κλέψουν και εκεί. Όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη που ακινητοποίησε τις δύο γυναίκες και ειδοποίησε την αστυνομία.
 
Αμέσως πήγαν εκεί όπου συνέλαβαν τις δύο Ρουμάνες, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν και συνέλαβαν στο λιμάνι του νησιού, έναν από τους δύο άντρες που προσπαθούσε να φύγει από τη Σαντορίνη.
 
Από την προανάκριση που ακολούθησε, δράστες ομολόγησαν την κλοπή του κοσμηματοπωλείου και υπέδειξαν στους αστυνομικούς το σημείο που είχαν κρύψει τα κλοπιμαία, τα οποία αφού ανευρέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επάνω τους καθώς και στο όχημα που χρησιμοποιούσαν, μεγάλος αριθμός χρυσών κοσμημάτων, κινητά τηλέφωνα, και εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την διάπραξη των κλοπών.
 
Μετά από σχετικό αίτημα του Α.Τ.Θήρας, ακολούθησε κατ οίκον έρευνα σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες αλλοδαποί σε περιοχή των Αθηνών η οποία πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα Αττικής, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός χρυσών κοσμημάτων, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας η οποία χρησίμευε για την ζύγιση και στην συνέχεια μεταπώληση των χρυσών κοσμημάτων σε τρίτους,ενώ παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος τεσσάρων ακόμη αλλοδαπών, γυναικών, υπηκόων Ρουμανίας που διέμεναν στην οικία οι οποίες κατά την έρευνα, βρέθηκαν εντός αυτής, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε