Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πήραν άδεια από τη φυλακή και έκαναν ληστείες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο κρατούμενοι των φυλακών, πήραν την προβλεπόμενη άδεια και επέστρεψαν αμέσως στη… “δουλειά”

Πρόκειται για έναν νεαρό από την Αλβανία ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης στο σωφρονιστικό κατάστημα του Ηρακλείου και πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει και πήρε την άδεια που προβλέπει ο νόμος.

Όπως γράφει το cretalive.gr ο νεαρός δεν επέστεψε στη φυλακή της Αλικαρνασσού μετά τη λήψη της άδειας που πήρε ενώ διέπραξε σειρά ληστειών σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Αττικής.

Συνεργός του είναι ένας νεαρός συμπατριώτης του, ο οποίος επίσης δεν είχε επιστρέψει στη φυλακή των Γρεβενών όπου κρατούνταν μετά τη λήξη της άδειας του. Οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί που διαφεύγουν της σύλληψης κατηγορούνται από την αστυνομία για 14 υποθέσεις ένοπλων ληστειών και τρεις περιπτώσεις κλοπών οχημάτων.

Οι δύο νεαροί από την Αλβανία σύμφωνα με την αστυνομία έχοντας συστήσει εγκληματική ομάδα μαζί με άλλους ομοεθνείς τους η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή, διέπραξαν από το Φεβρουάριο του 2010 μέχρι και το Σεπτέμβριο του ίδιου μήνα τις παρακάτω ληστείες:

Τρεις ληστείες σε εστιατόρια – μπαρ στη νέα εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, τρεις ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων επίσης στη νέα εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, τρεις ληστείες σε σούπερ μάρκετ στην Αλίαρτο και στη Θήβα, μία απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στη Λιβαδειά, μία ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην Αλίαρτο Βιωτίας, δύο ένοπλες ληστείες σε βάρος δύο ατόμων στη Γλυφάδα και στα Μέγαρα. Ακόμη, μια ένοπλη ληστεία σε κατάστημα στην περιοχή της Δροσιάς στην Εύβοια και τρεις κλοπές μηχανών από τη Δροσιά Ευβοίας, τις Ερυθρές Αττικής και στις Θεσπίες Βιωτίας.

Σημειώνεται τέλος ότι από το σωφρονιστικό κατάστημα της Αλικαρνασσού τρεις ακόμη Αλβανοί αναζητούνται από τις Αρχές, καθώς δεν επέστρεψαν στη φυλακή με την ολοκλήρωση της άδειας που έλαβαν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε