Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πήραν αστυνομικούς από τη Μάνδρα και τους έστειλαν να φυλάξουν τον ΣΥΡΙΖΑ!

ΣΥΡΙΖΑ Μάνδρα

Είναι τουλάχιστον εξοργιστική η πληροφορία του Newsit.gr, παρά τη σχετική διάψευση. Δύο οχήματα με οκτώ άνδρες και πλήρη εξοπλισμό αντί να βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας και της Νέας Περάμου που δεινοπαθούν έλαβαν εντολή να πάνε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο σπίτι του Πρωθυπουργού στην Κυψέλη.

Οι πληροφορίες του Νewsit.gr είναι πλήρως διασταυρωμένες. Μια Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας που επρόκειτο να πάει στη Μάνδρα απογευματινές ώρες έλαβε εντολή να πάει να φυλάξει τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, ενώ λίγες ώρες μετά μια από τις ΟΠΚΕ που επρόκειτο να αναλάβουν βάρδια στη Μάνδρα έλαβε εντολή να πάει στην Κυψέλη για τη φύλαξη της οικίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Με λίγα λόγια οκτώ αστυνομικοί με πλήρη εξοπλισμό και δύο αυτοκίνητα δεν πήγαν ποτέ στη Μάνδρα.

Το ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα πήγε στην Κυψέλη στο σπίτι του Πρωθυπουργού και το δεύτερο με άλλα τέσσερα άτομα στην Πλατεία Κουμουνδούρου στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν γίνει ανάλογες καταγγελίες για μετακίνηση ομάδας ΟΠΚΕ που είχε μετακινηθεί στο Debate της Κεντροαριστεράς στην ΕΡΤ και έλειπε από τη Δυτική Αττική, ενώ άλλη μία φύλαγε το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη και όχι κάποιο άλλο σημείο της Αττικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις