Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Τρία άτομα συνελήφθησαν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, κατηγορούμενα για κατοχή τεράστιου υλικού παιδικής πορνογραφίας.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε υψηλή θέση στο Πεντάγωνο ένας εκ των συλληφθέντων. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 34, 54 και 47 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δεκάδες μέσα αποθήκευσης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η σύλληψή τους έγινε  όταν διαπιστώθηκε πως άτομα, χρησιμοποιώντας 123 διαφορετικές IP διευθύνσεις εταιρίας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, κατείχαν και είχαν πρόσφορα για διαμοιρασμό χιλιάδες αρχεία (εικόνες και βίντεο), με σκληρότατο υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σήμερα, ύστερα από τη γνωστοποίηση των στοιχείων ταυτότητας τους από τις συμβαλλόμενες εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των τριών συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν:

Στο σπίτι του 34χρονου στο Ελληνικό, τριακόσιοι δέκα πέντε (315) ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι αποθήκευσης και τριάντα δύο (32) σκληροί δίσκοι, με αποθηκευμένες χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες
Στο σπίτι του 54χρονου στην Αθήνα, δύο (2) εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και δύο (2) εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, με αποθηκευμένες εκατοντάδες φωτογραφίες και
Στο σπίτι του 47χρονου στην Αγία Παρασκευή, δέκα οχτώ (18) σκληροί δίσκοι με αποθηκευμένες δεκάδες φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος που συνελήφθη είναι πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, παντρεμένος με δύο παιδιά. Μάλιστα κατέχει μεγάλη θέση μέσα στο Πεντάγωνο.

Όσον αφορά τους άλλους δύο είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι επίσης παντρεμένοι με παιδιά.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε