Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στη δολοφονική επίθεση για την πρώην γυναίκα του ψυχιάτρου!

Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στη δολοφονική επίθεση για την πρώην γυναίκα του ψυχιάτρου!
ΦΩΤΟ από το cretapost

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάγκου, για την απόπειρας δολοφονίας που έγινε σε βάρος του.

Η 45χρονη γυναίκα βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος της άσκησε ποινικές διώξεις για ηθική αυτουργία ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για όσα κατηγορείται. Η ίδια από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε κατηγορία και σε κάθε τόνο επαναλαμβάνει πως δεν εμπλέκεται με την υπόθεση.

Ωστόσο, από την άλλη, ο ψυχίατρος την “φωτογράφιζε” από την αρχή, ως ηθική αυτουργό της επίθεσης που δέχθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές και ο ίδιος ο ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάγκος, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστικό Μέγαρο λίγο πριν τις 4 το απόγευμα κι ενώ ήταν ήδη σε πλήρη εξέλιξη η απολογία της πρώην συζύγου του.

Θυμίζουμε ότι η δολοφονική επίθεση σε βάρος του ψυχιάτρου έγινε το βράδυ της Πέμπτης, με τους δράστες να του έχουν στήσει καρτέρι. Όταν ο ίδιος έφυγε από το ιατρείο του στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, πυροβόλησαν δυο φορές το όχημα από πίσω. Ένας εκ των δραστών έσπασε με λοστό το παράθυρο από την πλευρά του συνοδηγού… Ο ίδιος γλίτωσε και βρήκε “καταφύγιο” σε ένα φαρμακείο…

Πηγή: CretaPost

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις