Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιό Βατοπέδι; Απαλλακτική η πρόταση για όλα τα πολιτικά πρόσωπα

Ποιό Βατοπέδι; Απαλλακτική η πρόταση για όλα τα πολιτικά πρόσωπα

Την απαλλαγή του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου, αλλά και της συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη από το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, προτείνει σύμφωνα με πληροφορίες προς το δικαστικό συμβούλιο ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Προτείνει αντίθετα την παραπομπή των μοναχών Εφραίμ και Αρσένιου για ηθική αυτουργία σε απιστία περί την υπηρεσία και απάτη σε βάρος του δημοσίου.

Απαλλακτική είναι η πρόταση του κ. Ματζούνη και για τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γεωργίας Κώστα Σκιαδά, το νομικό σύμβουλο Χαρίδημο Μπότσιο, την πρώην προϊσταμένη Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του υπουργείου Γεωργίας Σταματίνα Μαντέλη, τον επιχειρηματία Αθανάσιο Πάπιστα, καθώς και τους άλλους εμπλεκομένους συμβούλους Επικρατείας.

Το θέμα το οποίο είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη και εξαιτίας του είχε επι της ουσίας τινάξει στον αέρα μια κυβέρνηση φαίνεται να κλείνει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου με τα πολιτικά πρόσωπα να “έχουν παραπλανηθεί” από τους μοναχούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελεύθερος με εγγύηση ο πατέρας της Αικ. Πελέκης για το Βατοπέδι

 

Ο μοναχός Αρσένιος βρήκε 200.000€ και αφέθηκε ελεύθερος

 

Βούλευμα καταπέλτης για Εφραίμ: “Είναι άτομο με ροπή στην εγκληματική δράση”

 

Σε νέα δίκη Εφραίμ, Αρσένιος και Μαρία Ψάλτη

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε