Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ποιοί έχουν χάσει τον ύπνο τους με το ημερολόγιο του Άκη

Ποιοί έχουν χάσει τον ύπνο τους με το ημερολόγιο του Άκη

Λεπτομερείς σημειώσεις, ονόματα, σκάνδαλα. Η διαδρομή του «μαύρου χρήματος», οι μίζες, οι off shore εταιρίες και κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Το ημερολόγιο του Άκη βρίσκεται στα χέρια των ανακριτών!

Το έψαχναν καιρό οι διωκτικές αρχές γιατί πίστευαν ότι έκρυβε… λαβράκια. Πριν από δυο μέρες, το ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου έφτασε στα χέρια του Γαβριήλ Μαλλή, του ανακριτή της πολύκροτης υπόθεσης… Άκης-γκέιτ.

Το ημερολόγιο και οι σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου, κατασχέθηκαν από το γραφείο του επί της οδού Κόμνα Τράκα στα Πατήσια. «Κάθε σελίδα είναι και ένα έγκλημα», λένε χαρακτηριστικά εισαγγελικοί κύκλοι, γράφουν Τα Νέα.

Σύμφωνα με ανώτατες δικαστικές πήγες, όπως γράφει η Καθημερινή, στο ημερολόγιο του Άκη περιγράφεται αναλυτικά η λειτουργία των εταιριών «πλυντηρίων» και προκύπτει ότι τα 14 πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση, γνωρίζονταν και ήξεραν ότι διαπράττουν αδικήματα.

Συναντήσεις, αλλαγές στο νομικό καθεστώς των εταιριών που εμπλέκονται στην υπόθεση, άγνωστα πρόσωπα που μετέχουν σε μετοχικά κεφάλαια «αμαρτωλών» off shore εταιριών. Στοιχεία που ρίχνουν ακόμη περισσότερο φως στη διαδρομή του βρώμικου πολιτικού χρήματος από το 2000 έως σήμερα στην Ελλάδα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν να εμπλέκονται κι άλλα πολιτικά πρόσωπα. Φέρονται να ανήκουν σε τουλάχιστον δυο κόμματα και να είχαν συναντηθεί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Στο επίκεντρο βρίσκεται κομματικό στέλεχος εκτός ΠΑΣΟΚ, που μάλιστα εμφανίζεται να είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην υπουργού Άμυνας. Αναφορά υπάρχει και σε ραντεβού με δημοσιογράφους.

Ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος δηλώνει πως οι συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφους δικαιολογούνταν από την ιδιότητά του ως υπουργός. Αλλά εκείνοι που ξέρουν τι εστί το ημερολόγιο του Άκη, δεν κρύβουν πως όσοι αναφέρονται, θα χάσουν τον ύπνο τους. Και δεν είναι μόνο πρόσωπα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ…

Εντωμεταξύ, ο κ.Τσοχατζόπουλος παραπέμπεται να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την κατηγορία της ανακριβούς δήλωσης “πόθεν έσχες” για το έτος 2010, που αφορά τη χρήση του 2009. (διαβάστε την είδηση)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλυπτικές σημειώσεις Τσοχατζόπουλου στα χέρια των ανακριτών

Αρεοπαγίτου – Κορυδαλλός δυο ζεμπεκιές δρόμος! ΦΩΤΟ

Όχι στην αίτηση αποφυλάκισης Τσοχατζόπουλου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε