Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ποιός κρύβεται πίσω από την επίθεση στην 15χρονη στην Πάρο; – Βρέθηκε γενετικό υλικό άνδρα στα ρούχα και στο σώμα της κοπέλας!

Ποιός κρύβεται πίσω από την επίθεση στην 15χρονη στην Πάρο; – Βρέθηκε γενετικό υλικό άνδρα στα ρούχα και στο σώμα της κοπέλας!
,

– Είχε εντοπισθεί βαριά τραυματισμένη σε βραχώδη περιοχή στην Πάρο
– Ψάχνουν να βρουν σε ποιόν ανήκει το DNA!
– Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του ΑΤΤΙΚΟΝ
– Ακούστε τι δήλωσε ο ιατροδικαστής

Νεα στοιχεία έρχονται στο φως από τις έρευνες που συνεχίζονται με τον μυστηριώδη τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο! Πρόκειται σαφώς για εγκληματική ενέργεια αφού όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και στο σώμα της το κορίτσι φαίνεται να δέχθηκε επίθεση – ενδεχομένως να έπεσε και θύμα βιασμού!

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς το γενετικό υλικό που ανήκει σε άντρα και βρέθηκε στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης κοπέλας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο. Όπως είπε επίσης, περιμένουν αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων, αφού στον λαιμό του παιδιού βρέθηκαν μώλωπες που πιθανότατα να προκλήθηκαν από κάποιο μαντήλι ή κάτι άλλο, ενώ σημαντικό ρόλο στο να οδηγηθούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια έπαιξε το γεγονός ότι το σορτς και το εσώρουχο της 15χρονης βρέθηκαν σε απόσταση ενός μέτρου από το σώμα της.

Η ανήλικη είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στο Αττικό νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε αμέσως χειρουργηθεί.

Είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή βρισκόταν στην Πάρο για διακοπές με την μητέρα της και την αδελφή της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέτυχε η επέμβαση στην 15χρονη – Παραμένει στην εντατική

 

Κρίσιμες στιγμές για την 15χρονη που βρέθηκε χτυπημένη στην Πάρο

 

Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί στην Πάρο – Ποιος ήθελε να κάνει κακό στην 15χρονη;

 

Τι συνέβη στ’ αλήθεια στην Πάρο και βρέθηκε η 15χρονη στην εντατική;

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε