Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Πολυκατάστημα” με “μαϊμούδες” στο κέντρο της Αθήνας – Αποκαλυπτικές φωτό

Απειρες ποσότητες από την πολύ γνωστή μάρκα ΦΩΤΟ NEWSIT

– Eίχαν κινούμενους τοίχους για να “φράζουν” το δρόμο στους ανεπιθύμητους.
– Δεν χωράει του ανθρώπου ο νους τις ποσότητες που κρύβονταν μέσα στην αποθήκη
– ΒΙΝΤΕΟ από τους εσωτερικούς χώρους του κτηρίου
– Οι κρύπτες που είχαν φτιάξει για να μην τα βρει κανείς

Δυο ορόφους με χιλιάδες “μαϊμούδες” προϊόντα από ρούχα και τσάντες μέχρι γυαλιά ηλίου διέθετε το … πολυκατάστημα που είχαν στήσει στην καρδιά της Αθήνας στη συμβολή των οδών Κολωνού και Πειραιώς οι απατεώνες.

Ρολόγια κάθε μάρκας και σε μεγάλη ποικιλία....ΦΩΤΟ NEWSIT

Ουρά σχημάτισαν τα φορτηγά του Δήμου που επιστρατεύτηκαν για να φορτωθούν τα παράνομα προϊόντα. Απομιμήσεις από τσάντες μεγάλων οίκων, επώνυμα ρολόγια και ρούχα είχαν γεμίσει ασφυκτικά τα 2000 τετραγωνικά της αποθήκης. Αυτά τα προιόντα διακινούνται καθημερινά από παράνομους μικροπωλητές στους δρόμους της πρωτεύουσας σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ για μια “επώνυμη” τσάντα.

Τουλάχιστον 6 εκατομμύρια ευρώ είναι οι οι διαφυγόντες φόροι από τη δράση του κυκλώματος. Τα συγκεκριμένα “μαιμού” προιόντα έρχονταν οδικώς στην χώρα μας από την Ιταλία.


Οι άνδρες του ΣΔΟΕ, της Αστυνομίας και του Δήμου χρειάστηκαν να κάνουν έρευνες για αρκετές εβδομάδες μέχρι να καταφέρουν να εντοπίσουν τη… φωλιά του κυκλώματος, παρά τις πληροφορίες που είχαν.

Το κύκλωμα ήταν τόσο οργανωμένο που είχε καταφέρει να κρύψει … διώροφο κτήριο! Για την ακρίβεια το είχε καμουφλάρει το κτήριο για να μην προκαλεί εντύπωση. Εξωτερικά έμοιαζε με απλό κατάστημα.

H είσοδος του κτηρίου ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι δράστες είχαν εγκαταστήσει παντού κάμερες, αλλά και θωρακισμένες πόρτες ασφάλειας για να κρατούν έξω τους ανεπιθύμητους.

Οι αστυνομικοί και οι άνδρες του ΣΔΟΕ έμειναν άφωνοι όταν ανακάλυψαν ότι το κτίριο είχε ακόμη και… κινούμενα “ντουβάρια” πίσω απ’ τα οποία κρύβονταν το παράνομο εμπόρευμα.

H πόρτα αποκαλύφθηκε μετα. Πριν ήταν τοίχος... ΦΩΤΟ NEWSIT


Στο κτίριο καθημερινά πήγαιναν δεκάδες παράνομοι μικροπωλητές και εφοδιάζονταν με τα προϊόντα μαϊμούδες που έχουν κατακλείσει τους πεζόδρομους της Αθήνας. Ο Κινέζος ιδιοκτήτης της αποθήκης εκτιμάται πως είναι και ο εγκέφαλος του κυκλώματος και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε