Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πως είχε απλώσει τα πλοκάμια του στο Facebook ο παιδεραστής της Κρήτης – φωτο

Πως είχε απλώσει τα πλοκάμια του στο Facebook ο παιδεραστής της Κρήτης – φωτο

Θα κάνει πολύ καιρό να συνέλθει η κοινωνία του Ρεθύμνου από τον πόνο που άφησε πίσω του ο 47χρονος παιδεραστής που χρησιμοποιούσε ως όπλο τον αθλητισμό για να ικανοποιεί τις ακόρεστες σεξουαλικές του ορέξεις.

Αν σκεφτεί κανείς ότι στο Facebook αριθμούσε πάνω από 1.000 φίλους τότε καταλαβαίνει πως ο άνθρωπος αυτός είχε χρησιμοποιήσει τα πάντα για να είναι σε επαφή με τα παιδιά.
Άλλωστε το επιβεβαίωσε και η αστυνομία ότι μέσω της σελίδας του στο Facebook, μιλούσε με πολλούς από τους ανήλικους.

Λίγο πριν τις 11.30 το πρωί της Κυριακής, κάποιοι κατέβασαν την σελίδα του που είχε κατακλυσθεί από μηνύματα οργής από όλη την Ελλάδα!

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που αναρτήσαμε στο Newsit τις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία, πάνω από 4.000 χρήστες του Facebook τις μοιράστηκαν μεταξύ τους, ενώ τα σχόλια που υπάρχουν και στο site μας είναι κάτι παραπάνω από καταδικαστικά.

Πως χρησιμοποιούσε όμως το Facebook o άνθρωπος στον οποίο εκατοντάδες γονείς εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους; Τον άνθρωπο τον οποίο νέα παιδιά με αγάπη για τον αθλητισμό θαύμαζαν όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο 47χρονος παιδεραστής της Κρήτης

Πώς έφτασαν στα ίχνη του παιδεραστή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

”Bράζει” η Κρήτη για τον καθηγητή-παιδεραστή! Στα δίχτυα του 30 μικρά αγόρια – Νέα στοιχεία και βίντεο!

Κρήτη: Έπιασαν στο κρεβάτι παιδεραστή καθηγητή πατέρα 2 παιδιών με δύο 13χρονους!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε