Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πως έκλεβε τους πελάτες ο “μάγκας” με το πειραγμένο ταξίμετρο

Πως έκλεβε τους πελάτες ο “μάγκας” με το πειραγμένο ταξίμετρο

O αντιεπαγγελματίας αυτοκινητιστής είχε εγκαταστήσει μια ηλεκτρονική πλακέτα πίσω από το ταξίμετρο και με τη χρήση κινητών τηλεφώνων πείραζε τον μετρητή με αποτέλεσμα οι ανυποψίαστοι πελάτες να πληρώνουν την κούρσα χρυσάφι.

Ο παραβάτης ταξιτζής πιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια τροχονομικων ελέγχων στην πιάτσα των ταξί στις αφίξεις του αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Διοικητής της Τροχαίας Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Σταύρος Πράπας “ο 46χρονος είχε το ταξί τα τελευταία χρόνια. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως είχε τοποθετημένη μια ηλεκτρονική πλακέτα στο πίσω μέρος του ταξίμετρου κολλημένη με μονωτική ταινία. Στην κατοχή του είχε 5 κινητά τηλέφωνα από τα οποία τα 3 δεν είχαν κάρτα sim με τα οποία ενεργοποιούσε την πλακέτα και αύξανε το κόμιστρο. Επίσης και η μολυβοσφραγίδα του υπουργείου ήταν κομμένη”.

Ο οδηγός ταξι  συνελήφθη και του αφαιρέθηκε η άδεια ενώ  αρνήθηκε κάθε κατηγορία και απέφυγε να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς τόσο για το πειραγμένο ταξίμετρο όσο και για τα κινητά τηλέφωνα.

Οι διωκτικές αρχές πάντως κάνουν λόγο για μεμονωμένο περιστατικό καθώς στους καθημερινούς ελέγχους σχεδόν όλοι οι ταξιτζήδες είναι τυπικοι και νόμιμοι .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός ταξί “έγδυνε” τουρίστες από το Ελ.Βενιζέλος!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε