Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πως μπήκαν οι ληστές στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Σούνιο

Πως μπήκαν οι ληστές στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Σούνιο

Ώρα 09.30 το βράδυ της Κυριακής. Το πολυτελές ξενοδοχείο στο Σούνιο είναι γεμάτο κόσμο. Εκτός απ όσους κάνουν διακοπές είναι σε εξέλιξη και γαμήλια δεξίωση. Όμως, αυτό δεν πτοεί τους ληστές οι οποίοι έχουν καταστρώσει το δικό τους σχέδιο για να αδειάσουν το κοσμηματοπωλείο του πεντάστερου ξενοδοχείου!

Οι τρεις ληστές φτάνουν εκεί με ένα τζιπ. Οι δυο βγαίνουν από αυτό και ο ένας περιμένει με αναμμένη τη μηχανή.

Όλα τα καταστήματα που είναι μέσα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο είναι ανοικτά. Οι δυο άνδρες φτάνουν έξω από το κοσμηματοπωλείο. Χωρίς να χάσουν καιρό, απειλούν τον υπάλληλο με τα όπλα τους και αδειάζουν όλες τις προθήκες του μαγαζιού.

Την ώρα που φεύγουν, πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό. Τρέχουν προς το αυτοκίνητο και φεύγουν και οι τρεις προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η ληστεία ήταν οργανωμένη και καλά προμελετημένη. Το γεγονός ότι οι δράστες επέλεξαν να χτυπήσουν σε ένα γνωστό ξενοδοχείο, με ιδιωτική φύλαξη και σε σημείο που είναι δύσκολη η διαφυγή, μαρτυρά ότι οι ληστές ήταν «επαγγελματίες» και ήξεραν τι έκαναν.

Οι αστυνομικοί παρα το γεγονός οτι σάρωσαν όλη την γύρω περιοχή δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έχουν όμως ζητήσει όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και περιμένουν να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των ληστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ληστεία μετά πυροβολισμών στο κοσμηματοπωλείο πασίγνωστου ξενοδοχείου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε