Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πως πήγαν να περάσουν κινητό σε κατηγορούμενο για την απαγωγή Παναγόπουλου μέσα στο δικαστήριο!

Πως πήγαν να περάσουν κινητό σε κατηγορούμενο για την απαγωγή Παναγόπουλου μέσα στο δικαστήριο!

Περίεργες … “οικειότητες” μεταξύ αστυνομικών και κατηγορούμενων που δικάζονται το τελευταίο διάστημα για πολύκροτη υπόθεση άρχισαν να παρατηρούνται πριν από μερικές ημέρες, οι οποίες κορυφώθηκαν χθες και μάλιστα μέσα στην αίθουσα που κρίνονται για σειρά κακουργηματικών ενεργειών.

Ο λόγος για το μαφιόζικο κατά την αστυνομία κύκλωμα που φέρεται μεταξύ άλλων, ως υπαίτιο σχεδιασμού κι οργάνωσης της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Η δίκη γίνεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος Κ… που αποφυλακίστηκε εξαιτίας της παρέλευσης του 18μηνου επιχείρησε να περάσει ένα κινητό τηλέφωνο στον κατηγορούμενο Κ… ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται και για άλλα, πέραν της απαγωγής, αδικήματα και ο οποίος παρουσιάστηκε ως ένας από τους αδυσώπητους εκτελεστές υπό σχεδίαση συμβολαίων θανάτου.

Ο πρώτος Κ… είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην απαγωγή, για προμήθεια εκρηκτικών στο συνδικάτο και ως τέτοιος και κατέχων την εμπειρική γνώση στις … “προμήθειες” παρέδωσε το κινητό στο “φονικό όπλο” κατά την εξέλιξη της δίκης.

Η κίνηση, όπως σημειώνουν καλά ενημερωμένες πηγές, έγινε αντιληπτή από αρκετούς ένστολους οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, δεν περιορίζονται σε ανταλλαγή χαμόγελων και φιλοφρονήσεων με τους εξαιρετικά κατά την ηγεσία τους επικίνδυνους κακοποιούς έχουν αναπτύξει μεταξύ τους ύποπτες οικειότητες.

Παρότι λένε οι ίδιες πηγές η απόπειρα έγινε αντιληπτή, δεν έκαναν τίποτα για να την αποτρέψουν σφυρίζοντας αδιάφορα και ενδεχομένως θα ολοκληρώνονταν, εάν δεν έπεφτε στην αντίληψη ανώτερου αξιωματικού της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά, ο οποίος ζήτησε την κατάσχεση του κινητού, την εγγραφή του περιστατικού στο βιβλίο συμβάντος και τη σύνταξη δικογραφίας για το “βαποράκι”.

Για την υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες, διατάχτηκε έρευνα, ενώ δεν αποκλείεται στο άμεσο μάλιστα μέλλον, ν’ αλλάξει πλήρως η σύνθεση των αστυνομικών που αποστέλλονται για μέτρα στην ειδικής διαμόρφωσης αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε