Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πόσα λέτε ότι εισέπραξε το Δημόσιο από τους 17 φοροφυγάδες με χειροπέδες;

Πόσα λέτε ότι εισέπραξε το Δημόσιο από τους 17 φοροφυγάδες με χειροπέδες;

Κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. Άνθρωποι που έχουν βάλει μέσα το Δημόσιο και εξαιτίας τους πληρώνουμε τώρα εμείς τα σπασμένα εξακολουθούν να μας βγάζουν κοροιδευτικά την γλώσσα και εκτός από την περιπέτεια της σύλληψης να συνεχίζουν ανενόχλητοι την ζωή τους.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, από τους 17 φοροφυγάδες που συνελήφθησαν από το ΣΔΟΕ για συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές από ΦΠΑ ύψους 5,6 εκατ. ευρώ, στο ταμείο μπήκαν μόνο 50.000 ευρώ!

Αν μάλιστα σε αυτούς προστεθούν και οι 32 που συνελήφθησαν από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη πάνω από 40 εκατομμύρια τότε θα διαπιστώσει κανείς ότι αυτή η χώρα με τον τρόπο που εφαρμόζονται οι νόμοι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

Από όλους αυτούς του κυρίους που παρέλασαν από τα κρατητήρια και τα δικαστήρια περιμένουμε τώρα να κρατήσουν τον λόγο τους ότι θα ρυθμίσουν τα χρέη τους! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Ζούμε λοιπόν σε αυτή την χώρα για ακόμα μια φορά το θέατρο του παραλόγου με τους φοροφυγάδες να συλλαμβάνονται με τυμπανοκρουσίες και την άλλη μέρα να τους βλέπουμε όχι μόνο να φεύγουν ελεύθεροι αλλά να μην έχουν πληρώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από αυτά που χρωστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Έπιασαν έμπορο τροφίμων για χρέη πάνω από 7 εκατ. ευρώ – Ε, και; – Υπάρχει δικαστής να καταδικάσει έστω και έναν από τους φοροφυγάδες;

Τζάμπα οι συλλήψεις διασήμων – Κανένας δεν πλήρωσε

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Λάκης Γαβαλάς που συνελήφθη για χρέη 1,5 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο!

Ο Γαβαλάς μετά τη φυλακή πάει για γύρισμα

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου ο Κ. Γιαννίκος του Alter

Έπιασαν τον Γ. Πετζετάκι για χρέη 2,1 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο – Ελλάδα


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε