Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρέβεζα: Ανήλικος έβγαλε καραμπίνα στους αστυνομικούς και έσπασε το περιπολικό

Πρέβεζα: Ανήλικος έβγαλε καραμπίνα στους αστυνομικούς και έσπασε το περιπολικό

Σε βάρος του 14χρονου που αναζητείται σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία, αντίσταση και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ενώ συνελήφθη ο πατέρας του και ένας ακόμη άνδρας.

Χθες το βράδυ στο Λούρο Πρέβεζας, συνελήφθησαν δύο άνδρες ρομά ηλικίας 46 και 56 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας «περί Όπλων» και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου για επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες, το οποίο σημειώθηκε στην αυλή του σπιτιού του 46χρονου.

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί ωστόσο ο 14χρονος αφού απείλησε τους αστυνομικούς με κυνηγετικό όπλο προκάλεσε φθορές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.

Το κυνηγετικό όπλο, αποδείχθηκε πως κατείχε παράνομα ο 46χρονος πατέρας του 14χρονου, και κατασχέθηκε.

Μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 56χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε και μία κυνηγετική καραμπίνα με έξι φυσίγγια, για την οποία δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνας, πριν από την άφιξη των αστυνομικών, ο 56χρονος είχε απειλήσει με την παραπάνω καραμπίνα τον 46χρονο με αφορμή οικονομικές διαφορές που είχαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε