Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πρέβεζα: Δραπέτης φυλακών έβγαλε όπλο σε αστυνομικούς – Καταδίωξη και σύλληψη – VIDEO

Πρέβεζα: Δραπέτης φυλακών έβγαλε όπλο σε αστυνομικούς – Καταδίωξη και σύλληψη – VIDEO

O δράστης οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας για τις πρώτες βοήθειες αφού τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς…

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής λίγο πριν τις 18:00. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pamepreveza.gr ένας αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, συνεπλάκη με αστυνομικούς στο ύψος του χωριού Κανάλι στην Πρέβεζα, ενώ ο ίδιος έφερε και όπλο το οποίο και έστρεψε εναντίον των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα ο Αλβανός ταξίδευε με λεωφορείο από Πάργα για Πρέβεζα και στο χωριό Κανάλι κατέβηκε από το λεωφορείο.

Οι πληροφορίες μιλούν για πρόβλημα που δημιούργησε μέσα στο όχημα, σε κατάσταση μέθης, και έτσι ο οδηγός του λεωφορείου αναγκάστηκε και απαίτησε να κατέβει.

Στο σημείο που κατέβηκε ο Αλβανός βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από τον οδηγό του λεωφορείου προς την αστυνομία για την κατάσταση του ατόμου αυτού και έτσι ειδοποιηθήκαν και οι αστυνομικοί. Σε αίτημα των αστυνομικών να τον ελέγξουν και να τους δείξει την ταυτότητα του, έπεσε από τον Αλβανό ένα πιστόλι 9αρι, ενώ οι αστυνομικοί που το αντιλήφθηκαν προειδοποίησαν τους συναδέλφους τους για την ύπαρξη του όπλου.

Ο Αλβανός σήκωσε το όπλο και έτρεξε να απομακρυνθεί από τους αστυνομικούς οι οποίοι και τον ακολούθησαν άλλοι πεζοί και άλλοι με τις μοτοσυκλέτες τους φωνάζοντας του να σταματήσει.

Ο Αλβανός γύρισε ξαφνικά και προέταξε το όπλο εναντίον των αστυνομικών. Στην θέα του πιστολιού οι αστυνομικοί προσπάθησαν να καλυφθούν ενώ αυτός «χάθηκε» μέσα σε παρακείμενο χωράφι με αρκετά ψηλή βλάστηση.

Όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει αφού τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και τον συνέλαβαν, μετά από συμπλοκή αφού ο ίδιος αντιστάθηκε χτυπώντας μάλιστα τους αστυνομικούς.

Τελικά αφού κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας για τις πρώτες βοήθειες αφού τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και από εκεί στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας όπου και κρατείται.

Πληροφορίες του pamepreveza.gr αναφέρουν πως πρόκειται για δραπέτη των φυλακών Αλικαρνασσού ο οποίος και είχε εντοπιστεί στην Πάργα από αστυνομικούς της ομάδας δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Πρέβεζας και σήμερα παρακολουθούνταν προκειμένου να συλληφθεί ενώ κυκλοφορούσε με πλαστό διαβατήριο.

Διαβάστε: Παραμένει σε “εμπόλεμη” κατάσταση η Κόρινθος – Νέος αποκλεισμός του στρατοπέδου – Προπηλάκισαν βουλευτή της ΝΔ – video

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε