Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρέβεζα: Ένας 27χρονος Αλβανός και τρεις συνεργοί του πίσω από μια ληστεία και δυο κλοπές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μάλιστα, σε βάρος του 27χρονου που ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως δράστης,
εκκρεμεί επιπλέον ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρέβεζας, για παρόμοια αδικήματα…

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για εγκληματική ομάδα που… “δουλεύει” στην περιοχή

Σε βάρος του 27χρονου Αλβανού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος καθώς και σε βάρος των τριών συνεργών του που αναζητούνται, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που έκανε ληστείες και κλοπές και δραστηριοποιείται τουλάχιστον από τα τέλη του Ιανουαρίου 2012.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, προέκυψε ότι ο 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, μαζί με τα άλλα τρία άτομα, είχαν κάνει τις παρακάτω περιπτώσεις ληστειών – κλοπών:

Στις 28.01.2012 στην Πάργα, αφού μπήκαν σε σπίτι παραβιάζοντας την πόρτα της εισόδου, έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές, ένα ρολόι και χρηματικό ποσό.
Την 01.02.2012, αφού παραβίασαν δύο αυτοκίνητα στην Πάργα, έκλεψαν από μέσα δύο κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια και άλλα αντικείμενα.
Στις 08.02.2012 τα ξημερώματα στην Πάργα, φορώντας κουκούλες, παραβίασαν την είσοδο σε σπίτι ζευγαριού και με την απειλή των κλεμμένων κυνηγετικών όπλων και μαχαιριού, ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι και έκλεψαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα, ενώ κατά τη διαφυγή τους έκλεψαν και το αυτοκίνητο των θυμάτων.

Το Ι.Χ. με το οποίο διέφυγαν τότε οι δράστες, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στις 09-02-2012 σε σημείο της Ιονίας Οδού στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ τα κλεμμένα κυνηγετικά όπλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάργας, στις 19-02-2012 κοντά στην Επαρχιακή Οδό Πάργας – Πρέβεζας.

Σε έρευνα που έγινε σε καλύβα, που εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο επιστράφηκε στους κατόχους.

Επίσης, από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι σε βάρος του 27χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρέβεζας για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές.

Διαβάστε ακόμα:
Ζάκυνθος:Την έδεσαν και τη βασάνισαν για να της πάρουν τη σύνταξη!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε