Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πρέβεζα: Έπιασαν καταζητούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας με 41 κιλά κάνναβης!

Πρέβεζα: Έπιασαν καταζητούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας με 41 κιλά κάνναβης!
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη τα ξημερώματα από άνδρες της ΟΠΚΕ Πρέβεζας στο 177ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Γοργόμυλου Πρέβεζας, ένας Aλβανός καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς μεσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 41 κιλά ινδικής κάνναβης.

Οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο τα ξημερώματα στον Γοργόμυλο και σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικίας 31 ετών Αλβανός. Έπειτα από έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν 39 δέματα που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 41 κιλών και 252 γραμμαρίων.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 31χρονου συλληφθέντα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για ποινικά αδικήματα.

Ειδικότερα, εκρεμμούσαν εντάλματα σύλληψης του 9ου τακτικού ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Β’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης 27 μηνών, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το αυτοκίνητο και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, καθώς επίσης δυο κινητά τηλέφωνα και το ποσόν των 1.300 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ με φωτογραφίες από ΕΛ.ΑΣ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις