Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πριν την Κυλλήνη είχαν χτυπήσει στην Καλαμάτα οι ληστές;

Πριν την Κυλλήνη είχαν χτυπήσει στην Καλαμάτα οι ληστές;

Είναι παλιοί… γνώριμοι της αστυνομίας οι τρεις από τους οκτώ δράστες της επίθεσης κατά της χρηματαποστολής στην Κυλλήνη; Μάλλον ναι, λένε οι αστυνομικοί που βλέποντας τα στοιχεία είδαν πολλές ομοιότητες με το “χτύπημα” στην Εμπορική Τράπεζα της Καλαμάτας

Στις 7 Μαϊου 6 ληστές χτύπησαν στο υποκατάστημα της τράπεζας στην Καλαμάτα. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τους τρεις σε διαμέρισμα. Αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αποτέλεσμα τρεις αστυνομικοί και ένας από τους να τραυματιστούν. Δυο δράστες συνελήφθησαν, αλλά οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να ξεφύγουν.

Αυτούς τους τρεις που σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι δυο αδέλφια απ’ το Καρπανήσι και ένας ακόμη από την Αμαλιάδα στοχοποιούν οι αστυνομικοί και για την επίθεση στη χρηματαποστολή στην Κυλλήνη.

Σύμφωνα με το bloko.gr το γεγονός ότι η καταγωγή του ενός είναι από την Αμαλιάδα, το ότι για ακόμη μια φορά (όπως και στην Καλαμάτα) τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν κλεμμένα απ’ την Αθήνα αλλά και το ότι οι δράστες σχημάτισαν πολυπληθή ομάδα όπως και στην Καλαμάτα (8 στην Κυλλήνη 6 στην Καλαμάτα) οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι η τριάδα των δραστών της ληστείας στην Καλαμάτα ανανέωσε τη σπείρα και χτύπησε ξανά στην Κυλλήνη.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε