Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Προφυλακίστηκε ο Ψωμιάδης για 40 ημέρες στα Σκόπια – Είναι πλέον αγνώριστος

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Μέχρι τα Σκόπια έφτασε ο καταζητούμενος για την υπόθεση των στημένων Μάκης Ψωμιάδης, που από το μεσημέρι της Τετάρτης βρίσκεται ξανά στα χέρια της αστυνομίας.

Ο ανακριτής του πρωτοδικείου των Σκοπίων αποφάσισε πριν από λίγο την προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη για διάστημα 40 ημερών, κατά το οποίο πρέπει να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες για την έκδοσή του στις ελληνικές αρχές, δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δικαστικές πηγές στα Σκόπια.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ, συνελήφθη από την αστυνομία των Σκοπίων σήμερα το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο κέντρο των Σκοπίων.

Τον φυγόδικο εντόπισαν υπάλληλοι του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία των Σκοπίων για το σημείο στο οποίο βρισκόταν ο καταζητούμενος από την Ιντερπόλ.

Η σύλληψη του είχε χαρακτηριστεί «θέμα τιμής» για τους δικαστές. Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος μετά την πρώτη σύλληψη του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και κόντρα μεταξύ των δικαστών.

Ο Μάκης Ψωμιάδης εκμεταλλεύθηκε τη διχογνωμία εισαγγελέα και ανακριτή και αφού δεν προφυλακίστηκε, εξαφανίστηκε. Και –άγνωστο πως- κατάφερε ακόμη και να φύγει από τη χώρα.

Και έφτασε μέχρι τα Σκόπια, εκεί όπου το μεσημέρι της Τετάρτης, περίπου στις 14:00, ο καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου, συνελλήφθη.

Τις χειροπέδες του πέρασαν οι Σκοπιανοί αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες της ελληνικής Αστυνομίας και της ΕΥΠ. Μάλιστα, ήταν Έλληνες οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν και ειδοποίησαν τις σκοπιανές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το NewsIt στο σπίτι που συνέλαβαν τον Μάκη Ψωμιάδη – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος είναι πραγματικά ο Μάκης Ψωμιάδης

Το πρώην μοντέλο που νοίκιασε τη βίλα για τον Μάκη Ψωμιάδη

Ψωμιάδης: Ευδιάθετος και χωρίς μούσι στον ανακριτή – Πήρε προθεσμία για την Τρίτη

Ελεύθερος… αλλά κρατούμενος ο Ψωμιάδης – Η απόφαση στο Δικαστικό Συμβούλιο

Ψωμιάδης: Είμαι αθώος, κάντε μου τον ορό της αλήθειας

Ελεύθερος ο Μάκης Ψωμιάδης!

Στη φυλακή ξανά ο Μάκης Ψωμιάδης

Μάκη ψάχνουν… αλλά Μάκη δεν βρίσκουν – Άφαντος ο Ψωμιάδης!

“Σύντομα θα παραδοθεί ο Μάκης Ψωμιάδης”

Το σκεπτικό της Εισαγγελέως για τον “άφαντο” Μάκη Ψωμιάδη

Θέμα τιμής για την δικαιοσύνη η απόδοση ευθυνών για το σκάνδαλο Ψωμιάδη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε