Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Προκαταρκτική έρευνα για τους αστυνομικούς που έγδυσαν 16χρονους μαθητές

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Απίστευτη καταγγελία από τους γονείς δύο μαθητών στην Πάτμο που μιλούν για προσβολή και διαπόμπευση των παιδιών.

 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου διέταξε άμεση Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθεί η βασιμότητα ή μη των καταγγελλομένων.

Σύμφωνα με την καταγγελία τον περασμένο Σεπτέμβριο οι αστυνομικοί πήγαν σε καφετέρια του νησιού και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο επεισόδιο ζήτησαν από ένα 16χρονο και έναν 15χρονο μαθητή να τους ακολουθήσουν.

Στο περιπολικό, όπως ισχυρίζονται οι γονείς του, άρχισαν να βρίζουν χυδαία τα δύο παιδιά, όμως τα χειρότερα ήρθαν στο τμήμα.
Οι αστυνομικοί, περιγράφουν τα παιδιά, τους ζήτησαν να βγάλουν τα ρούχα και τα εσώρουχά τους για να τους κάνουν… σωματικό έλεγχο. Στη συνέχεια μάλιστα καταγγέλλουν ότι τους υποχρέωσαν να τρέχουν γυμνοί μέσα στο τμήμα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, αφορμή για το περιστατικό στάθηκε ερωτική αντιζηλία μεταξύ αστυνομικού και ενός από τους μαθητές!
Οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται αρνούνται τα πάντα και λένε ότι έκαναν μια συνηθισμένη προσαγωγή μετά από καταγγελία και στη συνέχεια ακολούθησε ο… τυπικός σωματικός έλεγχος.
 
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία σήμερα το μεσημέρι στις 16 Σεπτεμβρίου άγνωστοι είχανε κόψει τα φρένα, σκίσανε το κάθισμα και βάψανε με σπρέι την μηχανή ενός δόκιμου αστυφύλακα με πιθανολογούμενη αιτία ότι είχε σχέση με πρώην φίλη ενός 17χρονου. Την επόμενη μέρα η αστυνομία είχε προσαγάγει έξι άτομα μεταξύ τους ένα 17χρονο και έναν 21χρονο Σουηδό, ο πατέρας του οποίου έχει ξενοδοχείο στην Πάτμο.

Ο Σουηδός 4 ώρες μετά που αφέθηκε ελεύθερος πήγε στο Κέντρο Υγείας Πάτμου όπου μετά από εξέταση δεν έδειξε ότι είχε σημάδια ξυλοδαρμού. 12 μέρες μετά στέλνει επιστολή στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και στην  αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου. 

Ο 17χρονος μόλις πριν από λίγες μέρες, σύμφωνα με την αστυνομία, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά. Τότε διατάχθηκε Προκαταρκτική Εξέταση η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε γιατί απουσίαζε σε άδεια ο αξιωματικός που την έκανε. Στις 19/12 μάλιστα είχε ζητηθεί από την αστυνομία το χαρτί του κέντρου Υγείας ότι έγινε ξυλοδαρμός. Το κέντρο Υγείας έστειλε ότι από την εξέταση που έγινε τον Σεπτέμβριο δεν προέκυπτε κανένα σημάδι ξυλοδαρμού.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε