Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Προσωρινή κράτηση για τον λογιστή “ηδονοβλεψία” με τις κάμερες στις τουαλέτες

Προσωρινή κράτηση για τον λογιστή “ηδονοβλεψία” με τις κάμερες στις τουαλέτες

Την προσωρινή κράτηση του 32χρονου λογιστή -μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα- που είχε τοποθετήσει κάμερες σε γυναικείες τουαλέτες στο Ρέθυμνο αποφάσισαν από κοινού η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας μετά την χθεσινή του απολογία.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 32χρονο είναι αυτές της καταγραφής μη δημόσιων στιγμών με τη χρήση τεχνητών μέσων και της πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς μεταξύ των καταγεγραμμένων προσώπων ήταν και οκτώ ανήλικα κορίτσια.

Οπως γράφει το prismanews.gr o λογιστής από το Ρέθυμνο, επί ενάμιση χρόνο βιντεοσκοπούσε προσωπικές στιγμές γυναικών σε τουαλέτες καφετεριών και δημόσιους χώρους με μικροκάμερες τις οποίες είχε τοποθετήσει ο ίδιος σε διάφορα σημεία. Φαίνεται πως οι πιθανότητες ποινής μικρής διάρκειας για τον 32χρονο είναι ελάχιστες, καθώς πέρα από τη μεγάλη χρονική διάρκεια κατά την οποία λάμβανε χώρα το αδίκημα, την κατάσταση του επιβαρύνει το γεγονός πως οι κάμερες είχαν τοποθετηθεί σε δημόσια κτίρια, όπως το ΙΚΑ, η εφορεία και τα δικαστήρια.

Ο 32χρονος συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα, ενώ στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι εντοπίστηκαν και βίντεο όπου καταγράφονται ιδιωτικές στιγμές του 32χρονου με διάφορες γυναίκες που δεν αποκλείεται να είχε ληφθεί εν αγνοία τους.

Aπό την πρώτη ημέρα της σύλληψης του o δράστης δηλώνει μετανιωμένος και δείχνει να κατανοεί το αξιόποινο των πράξεων του ζητώντας συγνώμη. Λέει πως όλα ξεκίνησαν σαν αστείο και επανέλαβε -και στην χθεσινή του κατάθεση- πως δεν είχε ποτέ σωματική επαφή με κάποια από τις κοπέλες και πως δεν έκανε διανομή του υλικού με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως τα εκατοντάδες βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί στους υπολογιστές του και στους σκληρούς δίσκους του χρησιμοποιούνταν μόνο για προσωπική χρήση. Ο νεαρός προβάλει σαν αιτία έναρξης της πράξης του τον χωρισμό του με μια κοπέλα. Όπως υποστηρίζει, βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπόρεσε να σταματήσει αυτήν την περίεργη συνήθεια του από τότε.

Φαίνεται πως ο 32χρονος δεν βιντεοσκοπούσε τυχαία, αλλά αντιθέτως εάν εντόπιζε κάποια κοπέλα που να πληρούσε τα γούστα του, κατέγραφε σημεία του σώματος τους που του κέντριζαν το ενδιαφέρον με μικροσκοπικές κάμερες που φρόντιζε να κρατάει στα χέρια του και να μην προκαλούν υποψία σε κανέναν.

Ο νεαρός είτε τοποθετούσε μικροκάμερες στις γυναικείες τουαλέτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία σύχναζε ως θαμώνας, είτε χρησιμοποιούσε τις μικροσκοπικές κάμερες κατά τις καθημερινές του συναλλαγές σε δημόσιες υπηρεσίες.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετιλύχθηκε όταν η ιδιοκτήτρια καταστήματος που σύχναζε ως θαμώνας αντιλήφθηκε τη δράση του καθώς τον εντόπισε να τοποθετεί στις τουαλέτες μια μικροκάμερα. Η γυναίκα φαίνεται πψς ενημέρωσε και τους ιδιοκτήτες άλλων καταστημάτων της περιοχής στα οποία σύχναζε ο 32χρονος ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Λογιστής… μπουμπούκι! Έπαιρνε μάτι γυναίκες και κορίτσια σε τουαλέτες μαγαζιών!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε