Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Προσοχή: Τώρα οι κλέφτες κατεβαίνουν από… το ταβάνι!

ΦΩΤΟ FOTOLIA
ΦΩΤΟ FOTOLIA

Φαίνεται ότι είναι η νέα μόδα στις διαρρήξεις. Οι κλέφτες δένονται με σχοινιά, τρυπούν το ταβάνι και… κατεβαίνουν από εκεί στο χώρο που έχουν επιλέξει να… αδειάσουν!

Έναν τέτοιο διαρρήκτη έπιασαν επ’ αυτοφώρω στη Θεσσαλονίκη! Είναι ένας 41χρονος αλλοδαπός ενώ οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους και τα στοιχεία των συνεργών του…

Η σπείρα, είχε πάρει ειδικό μηχάνημα που τρυπάει μπετόν. Με αυτό άνοιγε τρύπα σε σούπερ μάρκετ, κατέβαινε με σχοινιά και με άλλα ειδικά εργαλεία άνοιγε τα χρηματοκιβώτια.

Μόνο μία “επιχείρηση” της εγκληματικής ομάδας, της έφερε κέρδη 55.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την αστυνομία, τελευταία τους “δουλειά” έγινε παραμονές Χριστουγέννων όταν προσπάθησαν να μπουν με το γνωστό τους τρόπο, σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Κερασιάς.

Οι αστυνομικοί, εκτός από τον 41χρονο στον οποίο πέρασαν χειροπέδες, έχουν στα χέρια τους και τα μηχανήματα της εγκληματικής ομάδας, τα οποία χρησιμοποιούσε για να μπαίνει στα μαγαζιά.

Ο 41χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τους υπόλοιπους…

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει παρόμοιο περιστατικό, με κλέφτες που κατέβηκαν από το ταβάνι και σε κοσμηματοπωλείο στα Γιάννενα… Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε ακόμα:
Έπιασαν συμμορία που είχε ρημάξει Πελοπόννησο και Στερεά

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε