Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ψάχνουν πόρτα-πόρτα τους δολοφόνους του Μανώλη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με φωτογραφίες στοπ καρέ που έχουν απομονώσει από το δεύτερο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για να βρουν τους δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη.

Οι φωτογραφίες από το δεύτερο βίντεο είναι «καθαρές» και οι αστυνομικοί προσεγγίζουν μέλη των κοινοτήτων από τη Βόρεια Αφρική, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι τρεις δράστες της στυγερής δολοφονίας του 44χρονου άνδρα είναι από χώρα της Βόρειας Αφρικής.

Με τα αντίτυπα των στοπ καρέ από το βίντεο που δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης και της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη, οι αστυνομικοί «οργώνουν» τους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Βικτωρίας για να βρουν ένα στοιχείο, για να μάθουν μια πληροφορία που θα τους οδηγήσει πιο κοντά στη σύλληψη των δολοφόνων.

«Σύμμαχοί» τους στην αναζήτηση αυτή είναι, όπως τονίζουν, οι αλλοδαποί που ζουν την περιοχή, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όσο μπορούν για να βρεθούν οι δράστες.

Πέρα από τις έρευνες… πόρτα-πόρτα, έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες για να εντοπιστούν κλήσεις ή μηνύματα κινητών τηλεφώνων από κεραίες εκπομπής της περιοχής, πριν και μετά την άγρια δολοφονία. Στόχος να ξεχωρίσουν αν υπάρχει κάτι ύποπτο και να επιχειρήσουν να εντοπίσουν τους κατόχους τους, ακόμη και να παρακολουθήσουν συνομιλίες τους με την βοήθεια στελεχών της ΕΥΠ και των ειδικών μηχανημάτων.

Για τον ίδιο λόγο έχουν προσεγγίσει και τοξικομανείς της περιοχής. Από το υλικό του πρώτου βίντεο προκύπτει οι τρεις ύποπτοι είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. ότι οι δράστες ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βγήκε από το μαιευτήριο η σύζυγος του 44χρονου – “Η ζωή του παιδιού μου άξιζε μια βιντεοκάμερα και 200 ευρώ” λέει ο πατέρας του Μανώλη στο Νewsit

‘Ηθελαν να σκοτώσουν! – Βίντεο ντοκουμέντο από τις επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας!

 

Έχουν τα πρόσωπα των δολοφόνων – Δεύτερο βίντεο στα χέρια της αστυνομίας

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε