Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ψάχνουν τη γιάφκα και το στόχο … στην κάμερα-στυλό

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Δύο σημεία έχει καταγράψει η κάμερα-στυλό που είχαν πάνω τους τα, σύμφωνα με την αστυνομία, μέλη των Πυρήνων

Δεν φαίνεται ότι υπήρξε ποτέ αστυνομικός στόχος, τουλάχιστον σε αυτή την περιοχή. Οι αστυνομικοί λένε ότι είναι κοντά στον εντοπισμό των σημείων που θα οδηγήσουν και στη λύση του μυστηρίου για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο στόχος.
Οι αστυνομικοί, πάλι, έκαναν σχεδόν 24 ώρες να ανακοινώσουν τον εντοπισμό της μονοκατοικίας στη Νέα Χαλκηδόνα.
Το σπίτι εντοπίστηκε σχεδόν αμέσως. Οι αστυνομικοί ήταν μάλιστα βέβαιοι ότι εκεί έχει βρει καταφύγιο ο “καλοντυμένος” συνεργός του 23χρονου Μιχάλη Νικολόπουλου που κατάφερε να ξεφύγει από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Κηφισιά.
Στήθηκε μάλιστα άμεσα ολόκληρη επιχείρηση με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων ανδρών των ΕΚΑΜ για να εισβάλουν στο σπίτι.
Ως συνεργό του 23χρονου οι αστυνομικοί φωτογραφίζουν τον καταζητούμενο για συμμετοχή στους Πυρήνες Νταμιάνο Μπολάνο.
Πίστευαν ότι είναι οπλισμένος και ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα, αλλά διαψεύστηκαν.
Στο εσωτερικό του σπιτιού δεν βρέθηκε οπλισμός, ήταν σχεδόν κενό, με μικρά τραπέζια και καρέκλες χωρίς κρεβάτια. Οι αστυνομικοί λένε τώρα ότι το ετοίμαζαν για να μείνουν οι καταζητούμενοι πριν ή μετά το χτύπημα που ετοίμαζαν….
Τώρα ψάχνουν για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Η πόρτα άνοιγε με το κλειδί που βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου Μ.Νικολόπουλου όμως είχε νοικιαστεί, όπως λένε, από τον άλλο καταζητούμενο, το Χρίστο Τσάκαλο, ο οποίος παρουσιάστηκε στον ιδιοκτήτη ως personal trainer.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε