Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πύργος: 36 ράμματα γιατί τον… ακούμπησε!

Πύργος: 36 ράμματα γιατί τον… ακούμπησε!

Ένας θαμώνας σε μαγαζί στον Πύργο σκούντηξε κατά λάθος τον άντρα που καθόταν δίπλα του… Αυτό ωστόσο ήταν αρκετό για να καταλήξει στο νοσοκομείο!

“Μοιραίο” αποδείχθηκε το κατά λάθος σκούντημα ενός νεαρού σε.. νταή θαμώνα καταστήματος.

Το περιστατικό έγινε σε κατάστημα της περιοχής του Πύργο τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο ο νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο όπου έκανε 36 ράμματα!

Όπως γράφει το ileiapost.gr κόντευε σχεδόν να ξημερώσει όταν ένας από τους πελάτες σηκώθηκε για να πάει την τουαλέτα όταν κατά λάθος και λόγω στενότητας του χώρου ακούμπησε έναν άλλο πελάτη…

Επιστρέφοντας στην θέση του τον ακούμπησε και πάλι λίγο. Ο πελάτης που καθόταν σηκώθηκε από την θέση του και με ύφος άγριο τον ρώτησε “Τι έγινε τώρα ρε φίλε γιατί με σκουντάς”. Ο νεαρός του ζήτησε συγγνώμη ωστόσο ο εξαγριωμένος θαμώνας έβγαλε σιδερογροθιά (!) την φόρεσε, και μαζί με το φίλο του που τον συνόδευε άρχισαν να χτυπούν τον νεαρό στο πρόσωπο με απίστευτη μανία.

Ενας άνδρας από την παρέα του νεαρού προσπαθησε να μπει στην μέση αλλά τον χτύπησαν και αυτόν με αποτέλεσμα να φύγει τρέχοντας.

Ο νεαρός που… τόλμησε να αγγίξει τον νταή με τη σιδερογροθιά, έτρωγε ξύλο μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε