Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πυροβόλησε τον ελεγκτή εισιτηρίων μέσα στο λεωφορείο

Δρομολόγιο του τρόμου αποδείχθηκε για τον ελεγκτή, καθώς δέχθηκε δύο σφαίρες από κανονικό όπλο κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Ανάστατοι οι επιβάτες μέσα στο αστικό λεωφορείο 843 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Πέραμα όταν διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια τους ένα απίστευτο περιστατικό.

Έναςε 48χρονος ελεγκτής εισιτηρίων ανέβηκε στο λεωφορείο το οποίο εκινείτο επί της Λεωφόρο Δημοκρατίας και Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι. Ο ελεγκτής ζητούσε από τους επιβάτες τα εισιτήριά τους, στο πλαίσιο των ελέγχων για τη εισιτηριοδιαφυγή που έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας.

Ένας επιβάτης αγνώστων λοιπών στοιχείων όχι μόνο δεν είχε εισιτήριο, αλλά μόλις του ζητήθηκε έβγαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε τον ελεγκτή δύο φορές. Η μία σφαίρα βρήκε τον ελεγκτή στον μηρό και η δεύτερη στον γλουτό, όπου για καλή του τύχη είχε το κινητό, με αποτέλεσμα η σφαίρα να μην έρθει σε επαφή με το σώμα του.

Επικράτησε πανικός μέσα στο λεωφορείο με τους επιβάτες να ουρλιάζουν και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγουν από το λεωφορείο, ενώ ο δράστης μέσα στο χάος κατάφερε να διαφύγει.

Ο 48χρονος ελεγκτής διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε