Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Πυροβολισμοί σε κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών

Πυροβολισμοί σε κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών

Δύο άτομα συνελήφθησαν και δύο ακόμη αναζητούνται ενώ κατασχέθηκαν περίπου 47 κιλά κάνναβης…

Το σχέδιο όπως αναφέρει το LamiaReport προέβλεπε μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από το Δελβινάκι Ιωαννίνων στην Αθήνα.

Την επιχείρηση οργάνωσε 36χρονος Λαμιώτης που διαμένει στα Γιάννενα με δυο ακόμη συνεργούς του από τη Φθιώτιδα.

Οι άνδρες της ασφάλειας Πατρών είχαν την πληροφορία για την διακίνηση των ναρκωτικών και έστησαν μπλόκο στη γέφυρα του Ριου-Αντιρίου

Ωστόσο οι διακινητές άλλαξαν τελευταία στιγμή τη διαδρομή και αποφάσισαν να μεταφέρουν τα ναρκωτικά μέσω Λαμίας από την Εγνατία οδό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο με τους 3 διακινητές στο 7ο χλμ. της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων. Όταν όμως προσπάθησαν να το σταματήσουν για έλεγχο, ο νεαρός οδηγός έκανε αναστροφή…

Ακολούθησε καταδίωξη με πυροβολισμούς και επικίνδυνους ελιγμούς όμως οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν εγκαταλείποντας το όχημα στην περιοχή Ανατολή.

Μέσα στο λευκό αυτκίνητο βρέθηκαν 45 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 47 κιλών περίπου.

Οι άνδρες της ασφάλειας Πατρών κατάφεραν στη συνέχεια να συλλάβουν τον 36χρονο Λαμιώτη, που μετά την καταδίωξη επέστρεψε με ταξί στο σπίτι του στα Γιάννενα.

Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί στις 20 Μαΐου αφού και στο παρελθόν καταδικάστηκε για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Παράλληλα στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου για να δηλώσει κλοπή του αυτοκινήτου του.

Οι αστυνομικοί της Στυλίδας άρχισαν να ερευνούν την ύποπτη “κλοπή” ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε η ασφάλεια Πατρών για να συλλάβει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης ομολόγησε ότι το αυτοκίνητο το “δανείστηκαν” κάποιοι φίλοι του.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους άλλους δυο διακινητές, των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε