Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών!

ΦΩΤΟ από astynomia.gr
ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Έκανε αναστροφή με το φορτηγό που οδηγούσε και κατάφερε να ξεφύγει – Αργότερα η αστυνομία, πέρασε χειροπέδες στην μητέρα του…

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης (18-01-2011). Αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για τη δράση του 22χρονου, τον εντόπισαν σε δρόμο του Περάματος Μυλοποτάμου, να οδηγεί το φορτηγό του. Όταν ο 22χρονος είδε τους αστυνομικούς, έκανε αναστροφή, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο 22χρονος πέταξε στο δρόμο μία νάιλον σακούλα που περιείχε δύο κιλά και εκατό γραμμάρια περίπου, χασίς. Κατά την καταδίωξη και παρά την χρήση ηχητικών και φωτεινών σημάτων των Αστυνομικών για να σταματήσει, αυτός πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς κατάφερε να διαφύγει πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση εγκαταλείποντας το φορτηγό κοντά στο σπίτι του.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 16.800€ που προέρχονταν από εμπορία ναρκωτικών και τα οποία πέταξε από το παράθυρο του σπιτιού η 40χρονη μητέρα του δράστη. Δύο γραμμάρια χασίς, 4 κροτίδες, ενώ κατασχέθηκε το φορτηγό, με το οποίο διέφυγε ο δράστης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε