Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε φοιτήτρια

Ρέθυμνο: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε φοιτήτρια

Με ελαφρά τραύματα στο πόδι γλίτωσε χθες τα ξημερώματα μια 19χρονη φοιτήτρια, όταν μεθυσμένος οδηγός την χτύπησε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 4:00 περίπου το πρωί στην συμβολή των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Δημακοπούλου.

Η κοπέλα που σύμφωνα με το rethnea.gr κατάγεται από τα Χανιά και σπουδάζει στο Ρέθυμνο βάδιζε με κατεύθυνση την πλατεία των Τεσσάρων Μαρτύρων, όταν ένας 24χρονος οδηγός που κατευθυνόταν από την Δημακοπούλου προς την Γερακάρη την παρέσυρε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια διέφυγε.

Οι φωνές της κοπέλας σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι αφού συγκέντρωσαν στοιχεία από τις περιγραφές των περαστικών και της παρέας της 19χρονης εντόπισαν τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος σύμφωνα με την Τροχαία ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ φρουρούμενος μέχρι τις 7:00 χθες το πρωί νοσηλεύτηκε και ο 24χρονος οδηγός, αφού είχε έντονα συμπτώματα μέθης.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για μέθη και για τροχαίο με εγκατάλειψη.

Όπως γράφει το flashnews αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι λίγα μέτρα παραπέρα από το σημείο του ατυχήματος, άνδρες των ΤΑΕ διενεργούσαν αλκοτέστ σε διερχόμενους οδηγούς…

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πύργος: Σπουδαστές “φυλάκισαν” τον Τζαβάρα σε τηλεοπτικό στούντιο!

Καταγγελία-βόμβα εφοριακού: Με πίεζε πρώην υφυπουργός οικονομικών να… μειώσω πρόστιμο-μαμούθ σε εταιρία!

Αίμα στους “άδειους” δρόμους της κρίσης – 19 νεκροί το Φεβρουάριο σε τροχαία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε