Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Ομηρεία στα γεράματα – Άγρια ληστεία από ένοπλους κουκουλοφόρους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ήταν όμηροι για ώρα δυο υπερήλικες και η γυναίκα που τους φροντίζει. Οι ληστές εισέβαλαν τη νύχτα στο σπίτι των ηλικιωμένων σε χωριό του Μυλοποτάμου…

Τον τρόμο έζησαν δύο ηλικιωμένοι και μια 42χρονη γυναικά από τη Βουλγαρία λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Ρέθυμνο όταν εισέβαλαν στο σπίτι τους δύο κουκουλοφόροι. Όλα έγιναν στην περιοχή Κάτω Τριπόδο Μυλοποτάμου…

Συγκεκριμένα οι δύο κουκουλοφόροι, με την απειλή μαχαιριού σύμφωνα με το flashnews.gr, κατάφεραν και άρπαξαν από τα δύο αδέλφια ηλικίας 92 και 86 χρόνων το ποσό των 1.000 και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Προβληματισμό πάντως στις αρχές και έντονη ανησυχία στον κόσμο έχουν προκαλέσει τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων κυρίως στην ενδοχώρα της Κρήτης.

Για το λόγο αυτό, από τις αστυνομικές αρχές συνίσταται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως τις βράδυνες ώρες  και να μην ανοίγουν την πόρτα της κατοικίας τους χωρίς λόγο και χωρίς να είναι σίγουροι για το πρόσωπο που είναι έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί στην Πάρο – Ποιος ήθελε να κάνει κακό στην 15χρονη;

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε