Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρέθυμνο:Αυτοκτόνησε ο γυμναστής-παιδεραστής -Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τις αποκαλύψεις!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ο 50χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε δύο κορίτσια, υπέκυψε στα τραύματά του – Οι αποκαλύψεις για τη δράση του και οι καταγγελίες των δύο ανήλικων κοριτσιών συγκλονίζουν…

Ο θάνατος του 50χρονου, επιβεβαιώθηκε από το νοσοκομείο λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι. Από αργά χθες το βράδυ, οι γιατροί έδιναν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, όταν μεταφέρθηκε από αστυνομικούς τραυματισμένος από μαχαίρι στο λαιμό και στο στομάχι. Είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχαν πληγεί δύο αγγεία στην κοιλιακή χώρα και τον εισήγαγαν άμεσα στο χειρουργείο, όπου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υποβαλλόταν σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, για να σταματήσει η αιμορραγία.

Αμέσως μετά οι γιατροί διασωλήνωσαν τον 50χρονο και μετά την επέμβαση τον μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο 50χρονος όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

‘Ανθρωποι που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, που δεν έδινε αφορμές για σχόλια και που το τελευταίο διάστημα είχε ξεκινήσει και μία επιχειρηματική δραστηριότητα που αφορούσε σε προσωπικό γυμναστήριο. Πάντως, η δράση του φαίνεται να ήταν γνωστή από καιρό και η αστυνομία έψαχνε στοιχεία ώστε να ενδυναμώσει τη δικογραφία.

Το χρονικό της υπόθεσης
Η υπόθεση έσκασε σαν βόμβα αργά χθες το βράδυ. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής ένας 50χρονος γυμναστής-προπονητής που μάλιστα είχε ανοίξει και δικό του γυμναστήριο για να … δρα πιο εύκολα σε βάρος μικρών παιδιών.

Ευτυχώς δυο μικρά κοριτσάκια που είχαν πέσει στα νύχια του βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Να αποκαλύψουν στους γονείς τους τα απίστευτα πράγματα που είχε κάνει σε βάρος τους.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 50χρονο που ήταν και προπονητής παιδιών σε ομάδα του Ρεθύμνου. Χθες του πέρασαν χειροπέδες στον δρόμο έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του. Συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στο σπίτι του προκειμένου να γίνει έρευνα για τον εντοπισμό πειστηρίων για τη δράση του. Εκεί ο 50χρονος – τα στοιχεία του δεν έχουν για την ώρα δημοσιοποιηθεί – πήρε ένα κουζινομάχαιρο και αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και το στομάχι.
Ο 50χρονος φέρεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Σειραγάκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγελίες για παιδεραστία έχουν γίνει και για τρίτο άτομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Απίστευτη φρίκη! “Έπιασαν” και δεύτερο παιδεραστή στο Ρέθυμνο – Ήταν κι αυτός καθηγητής γυμναστικής

“Παγώνει” η ανάκριση για τον παιδεραστή

Η προκλητική ομολογία του παιδεραστή της Κρήτης – Τουλάχιστον 80 παιδιά έπεσαν στα δίχτυα του!

Κρήτη: Έπιασαν στο κρεβάτι παιδεραστή καθηγητή πατέρα 2 παιδιών με δύο 13χρονους!

Πώς έφτασαν στα ίχνη του παιδεραστή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε