Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: H παγίδα ήταν… ξαπλωμένη στη μέση του δρόμου!

Ρόδος: H παγίδα ήταν… ξαπλωμένη στη μέση του δρόμου!

Θύμα ένας 69χρονος μπροστά στα μάτια του 8χρονου εγγονού του…

Ληστεία με κινηματογραφικό τρόπο διέπραξε σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην ασφάλεια της Ρόδου, ομάδα τσιγγάνων κοντά στο Καρακόνερο. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε 65χρονος, λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (15-05-2012) κι ενώ κινούνταν επί της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας, αντίκρυσε σε μικρή απόσταση μπροστά του στην άσφαλτο, μια τσιγγάνα να είναι ξαπλωμένη!

Νομίζοντας ότι ήταν χτυπημένη ή ότι έπαθε κάτι, ο 65χρονος σταμάτησε με το αυτοκίνητο και προσπάθησε να την βοηθήσει. Όταν έφθασε δίπλα της, τότε η ίδια σηκώθηκε του επιτέθηκε και μαζί με άλλες τρεις τσιγγάνες κι έναν ομοφυλό τους, του επιτέθηκαν και του πήραν ότι είχε και δεν είχε πάνω του: τη βέρα του, το ρολόι του, κάποιο μικρό χρηματικό ποσό καθώς επίσης και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα που βρήκαν στο αυτοκίνητο.

Το χειρότερο απ’ όλα ήταν ότι στο αυτοκίνητο εκείνη την ώρα επέβαινε και ο 8χρονος εγγονός του 65χρονου, ο οποίος έντρομος είδε να διαδραματίζονται όλα αυτά μπροστά του. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό, αφού εδώ και χρόνια παρόμοια κρούσματα εκτυλίσσονται καθημερινά, με την πολιτεία ανήμπορη ή ανίκανη να παρέμβει και να βάλει ένα οριστικό τέλος σε όλη αυτή την άθλια και επικίνδυνη κατάσταση.

Πριν από έναν περίπου μήνα, ομάδες τσιγγάνων, είχαν μεταβάλλει την περιοχή του Καρακόνερο σε «Φαρ ουέστ» καθώς μετά από αντιδικία που είχαν, άστραψαν οι… καραμπίνες και έπεσαν πάνω από 200 πυροβολισμοί! Οι κάτοικοι αλλά και οι αστυνομικές αρχές πάντως, μίλησαν για θαύμα που από την συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξαν θύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη:H μάνα έπαθε εγκεφαλικό όταν είδε τον βιαστή του 7χρονου γιου της!

Ρέθυμνο: Κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του – Μια τραγωδία που συγκλονίζει!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε