Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρόδος: Η Αλβανική μαφία ήταν αμείλικτη με τους ιδιοκτήτες των μπαρ…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη, σε μια υπόθεση που κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στην τοπική κοινωνία…

Πρωταγωνιστές της υπόθεσης, Αλβανοί «νταήδες» που είχαν βρει τον εύκολο τρόπο να πίνουν δωρεάν στα μπαρ του νησιού και να παίρνουν χρήματα από τους ιδιοκτήτες τους, για να τους προστατεύουν από… τους εαυτούς τους! Όποιος δεν δεχόταν τους όρους των Αλβανών, το πλήρωνε ακριβά. Και αυτό το έζησε ένας 55χρονος ιδιοκτήτης μαζί με τον 28χρονο γιο του…

Ο αρχηγός της Αλβανικής συμμορίας, ένας 29χρονος άνδρας πήγε τα ξημερώματα σε ένα μπαρ στο Φαληράκι μαζί με δύο ομοεθνείς του και χτύπησαν άγρια τους δύο ιδιοκτήτες, για να τους δείξουν από τι… κινδύνευαν αν δεν πλήρωναν για την «προστασία» τους! Για να τους πείσουν, μάλιστα, να τους δώσουν 200 ευρώ, τους απείλησαν με όπλο!

Μόλις  έφυγαν, όμως, οι ιδιοκτήτες κάλεσαν αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου οι οποίοι τους αναζήτησαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον 29χρονο εκβιαστή που έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, όχι όμως και τους συνεργούς του.

Η είδηση της σύλληψης έκανε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα και τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες να ξεθαρρέψουν κι έτσι ένας 56χρονος κατήγγειλε ότι οι «νονοί» τον είχαν υποχρεώσει από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2010 να τους πληρώνει 80 ευρώ και να τους… κερνάει ποτά κάθε φορά που τους έβλεπε, απειλώντας να τον χτυπήσουν και να καταστρέψουν το μαγαζί του! Ο αρχηγός της συμμορίας φέρεται να έχει τουλάχιστον άλλους πέντε συνεργούς που αναζητούνται.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε