Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: Ξενοδοχοϋπάλληλος διακινούσε εμετικά βίντεο παιδικής πορνογραφίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες ασελγούσαν παιδεραστές στα κορμιά των ανήλικων παιδιών – Οι αστυνομικοί οδήγησαν στο τμήμα και τον πατέρα του δράστη…

Στη σύλληψη ενός ξενοδοχοϋπάλληλου και στην προσαγωγή του πατέρα του, οδηγού ταξί, προχώρησε κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα πλαίσια επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης παιδικού πορνογραφικού ηλικού.

Πρόκειται για μια νέα φρικιαστική υπόθεση κατοχής εκατοντάδων βίντεο και φωτογραφιών με γυμνά ανήλικα κορίτσια, μέχρι και μωρά, στα άγουρα κορμιά των οποίων ασελγούσαν ανώμαλοι παιδεραστές, οι οποίοι εν συνεχεία διακινούσαν το μαγνητοσκοπημένο υλικό στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας ”Ροδιακή”, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής επιτήρησής του φέρεται να προέκυψε ότι από τη σύνδεσή του στο internet έγιναν διαδοχικές επισκέψεις σε διαδικτυακούς τόπους με πορνογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονται παιδιά και ότι κατέβασε βίντεο στον υπολογιστή του.

Οι αστυνομικοί συνοδευόμενοι από δικαστικό λειτουργό πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του, στα βόρεια προάστια της πόλης της Ρόδου. Εκεί βρισκόταν ο πατέρας του, που τους οδήγησε στον υπολογιστή. Οι αστυνομικοί άνοιξαν τον υπολογιστή και εντόπισαν εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο σκληρής παιδικής πορνογραφίας.

Κατάσχεσαν τον υπολογιστή αλλά και διάφορους ψηφιακούς δίσκους που βρήκαν, για έλεγχο. Λίγη ώρα μετά την έρευνα εντοπίστηκε ο δράστης, ο οποίος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και ανακρίνεται μαζί με τον πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Η χώρα σε πύρινο κλοιό -Κάηκαν σπίτια και απειλούνται χωριά!

Κρήτη: Τον κατέβασαν, τον γρονθοκόπησαν και του έκαψαν τη μηχανή!

Ρόδος:”Στρατολογούσαν” γυναίκες-δηλητήριο και χτυπούσαν την ώρα της ερωτικής πράξης!

Ηλεία: ”Κύριε πρωθυπουργέ σώσε με παιδάκι μου” – Δείτε φωτό!

Χανιά:”Αν χρειαστεί θα πάμε μέχρι τις ΗΠΑ για να βρούμε το δίκιο μας”!

Τρίκαλα:Αυξάνονται οι αλλοδαποί που στοιβάζονται κατά δεκάδες σε δώματα πολυκατοικιών!


Κρήτη:Θρίλερ στον βυθό – Στο νοσοκομείο,με τη ”νόσο των δυτών”!

Θεσσαλονίκη:Η επόμενη μέρα της πυρκαγιάς – Καμμένα σπίτια, πεσμένα δέντρα και ”ξεριζωμένες” τέντες!
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε