Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: “Με παρακολουθούσαν και με ανάγκαζαν να εκδίδομαι”!

Ρόδος: “Με παρακολουθούσαν και με ανάγκαζαν να εκδίδομαι”!

21χρονη περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε εδώ και 13 μήνες…

στην αστυνομία. “Δεν μπορούσα να ξεφύγω. Γνώριζαν την κάθε μου κίνηση. Είχαν βάλει κάμερες παρακολούθησης στο σπίτι που με κρατούσαν φυλακισμένη και έβλεπαν την κάθε μου κίνηση”.

Οι αστυνομικοί άκουγαν άφωνοι την κατάθεση ψυχής της 21χρονης αλλοδαπής. “Είστε η τελευταία μου ελπίδα” τους είπε και κάπως έτσι άρχισε να ξεσκεπάζεται η δράση του κυκλώματος σωματεμπορίας…

Πήγαν στο σπίτι που τους υπέδειξε η 21χρονη και διαπίστωσαν ότι όλα όσα τους είχε πει ισχύουν. Ο 28χρονος που την κρατούσε φυλακισμένη στην περιοχή Κοσκινού, είχε τοποθετήσει κάμερες παρακολούθησης στο σπίτι και διαπιστώθηκε πως έπαιρνε εικόνα από αυτές στο κινητό του τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, μαζί με την 24χρονη φίλη του και έναν ακόμη 40χρονο. Στο τμήμα παραδέχθηκαν ότι εξανάγκαζαν την 21χρονη να εργάζεται σε διάφορα μπαρ της περιοχής και να εκδίδεται με αμοιβή. Το μαρτύριο της 21χρονης είχε ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2009, όταν την έφεραν στη Ρόδο από χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ, δήθεν για ένα καλύτερο αύριο…

Επιπλέον, ο 40χρονος συλληφθείς παρείχε εργασία σε ανήλικη αλλοδαπή σε εστιατόριο. Η ανήλικη, όπως εξακριβώθηκε, φερόταν να είχε εξαφανιστεί και οι γονείς της την αναζητούσαν μέσω των Ισπανικών Αρχών.

Η υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε