Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ρόδος: ”Πλημμύριζαν” το νησί με ναρκωτικά -Οι εγκέφαλοι βρίσκονταν μέσα στις φυλακές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αν και βρίσκονταν μέσα στις φυλακές, μπορούσαν να οργανώνουν, όχι μόνο τις μεταφορές των ναρκωτικών αλλά και τις ομάδες που τα μετέφεραν…

Ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά στη Ρόδο, επικεφαλής της οποίας ήταν έγκλειστοι σε διάφορες φυλακές της χώρας, εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς του νησιού, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών άλλων ατόμων που κρατούνται σε διάφορες φυλακές της χώρας.

Όλα ξεκίνησαν προχθές το βράδυ (08-01-2012) στην πόλη της Ρόδου. Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και αστυνομικό έλεγχο, συνελήφθη 31χρονη Ελληνίδα, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 84,5 γραμμαρίων. Από την έρευνα που έγινε, αποκαλύφθηκε ο τρόπος δράσης, καθώς και η ταυτότητα των υπολοίπων μελών της οργάνωσης.

Συγκεκριμένα οι τρεις Αλβανοί που βρίσκονται έγκλειστοι σε διάφορες φυλακές της χώρας, για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, με αρχηγό έναν εξ αυτών και εντάσσοντας κάθε φορά διαφορετικά μέλη, διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες (κυρίως ηρωίνη) σε τοξικομανείς της Ρόδου. Οι συλληφθέντες πραγματοποιούσαν τις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών ουσιών κατ’ εντολή των έγκλειστων μελών της οργάνωσης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί (09-01-2012), στην Πύλη του Αγίου Ιωάννη στη Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, συνελήφθησαν δύο 23χρονοι άνδρες, στην προσυνεννοημένη συνάντηση παράδοσης ναρκωτικών από την 31χρονη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Χανιά-Ηράκλειο με μια βαλίτσα ηρωίνη!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε