Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: Τέσσερις άνδρες την οδήγησαν στην ακτή και τη βίασαν!

Ρόδος: Τέσσερις άνδρες την οδήγησαν στην ακτή και τη βίασαν!

Μία Σουηδέζα τουρίστρια έπεσε θύμα βιασμού από έναν 18χρονο και τρεις φίλους του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι, έναν 18χρονο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις αλλοδαποί, για τον βιασμό της τουρίστριας.

Λίγες ώρες νωρίτερα η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε στο τμήμα ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας τέσσερα άγνωστα άτομα την οδήγησαν στην ακτή Σαχτούρη στη Ρόδο, οι τρεις από αυτούς την ακινητοποίησαν και ο τέταρτος την βίασε.

Έπειτα από έρευνες ο 18χρονος δράστης συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από την παθούσα. Σήμερα, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του προσήχθη ενώπιον του αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, Γ. Μητσιόπουλου, ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 18χρονος στη συνέχεια προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα δώσει εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι όχι μόνο δεν γνωρίζει την κοπέλα, αλλά ούτε και είχε την παραμικρή επαφή μαζί της, ενώ προτίθεται να προσκομίσει στοιχεία τέτοια, που να αποδεικνύουν την αθωότητά του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε