Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρόδος: Το κλεμμένο μοτοποδήλατο “πρόδωσε” 10 κλοπές!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνελήφθη ένας 24χρονος, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή. Αναζητείται άλλο ένα άτομο που φέρεται να είναι συνεργός του σε αρπαγές τσαντών.

Προχθές το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, εντοπίστηκε ο 24χρονος να παρκάρει ένα μοτοποδήλατο, για το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί κλοπή από 13-09-2011.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν…
Στην κατοχή του λοιπόν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 κινητά τηλέφωνα, 350 ευρώ, 4 δολάρια Η.Π.Α, 10 λίρες Κύπρου, 5 λίρες Αγγλίας και 2.019 Λέβα Βουλγαρίας.

Επίσης είχε 29 ναρκωτικά χάπια, χασίς βάρους 3 γραμμαρίων, ένα σουγιά και διάφορα αντικείμενα προερχόμενα από αρπαγές τσαντών (πορτοφόλια, κοσμήματα κ.α.)

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία, ο 24χρονος, είτε με το κλεμμένο δίκυκλο είτε πεζός, πλησίαζε γυναίκες που κινούνταν πεζές σε σημεία της πόλης της Ρόδου και άρπαζε τις τσάντες τους.

Στις 08-04-2012 πρώτες πρωινές ώρες έκλεψε, σε δυο περιπτώσεις τις τσάντες γυναικών που περιείχαν χρήματα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα
Στις 08-04-2012 πρωινές ώρες έκλεψε, σε δυο περιπτώσεις, τις τσάντες γυναικών που περιείχαν χρήματα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα. Κατά την αρπαγή των τσαντών έριξε στο έδαφος τα θύματά του προκαλώντας τους τραυματισμούς.
Στις 08-04-2012 μεσημεριανές ώρες έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο από έναν άνδρα, χωρίς να γίνει αντιληπτός
Στις 09-04-2012 απογευματινές ώρες έκλεψε, σε δυο περιπτώσεις τις τσάντες γυναικών που περιείχαν χρήματα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν ότι είχε κάνει άλλες δύο κλοπές, με συνεργό τον 24χρονο που αναζητείται.
Οι κλοπές έγιναν στις 06-04-2012 πρωινές ώρες, από γυναίκες που κινούνταν πεζές στην πόλη της Ρόδου.

Το μοτοποδήλατο και μέρος των κλεμμένων αντικειμένων και χρημάτων που βρέθηκαν, αφού αναγνωρίστηκαν επιστράφηκαν στους δικαιούχους τους.

Ο 24χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο όποιος του άσκησε δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ρόδου.

Διαβάστε ακόμα:

Αγρίνιο: Έκλεψαν τρεις τσάντες σε ένα μεσημέρι!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε