Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρόδος: Το ραντεβού που έκλεισε στο facebook του βγήκε ”ξινό”…

Για τα μάτια μιας… 17χρονης την οποία είχε γνωρίσει μέσω facebook, ξυλοφορτώθηκε από άγνωστους δράστες ένας 14χρονος με αποτέλεσμα να καταλήξει με σπασμένη μύτη!

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (05-09-2011) στην περιοχή του Έλλη και είχε ως αποτέλεσμα το τραυματισμό του ανήλικου, ο οποίος δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά κατά των ατόμων που βιαιοπράγησαν σε βάρος του.

Σύμφωνα τη rodiaki.gr, ο 14χρονος γνωρίστηκε με την 17χρονη μέσω του διαδικτύου και άρχισαν να συνομιλούν μέσω facebook, ενώ λίγο καιρό αργότερα αποφάσισαν να συναντηθούν και από κοντά αφού ήταν άγνωστοι μεταξύ τους.

Το ραντεβού κλείστηκε στην περιοχή του Έλλη όταν όμως ο 14χρονος μετέβη εκεί για να συναντήσει την κοπέλα, άγνωστοι δράστες του είχαν στήσει «καρτέρι» με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ σχετική κατάθεση έδωσε στους αστυνομικούς και η κοπέλα προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που «χάλασαν» το ραντεβού και τραυμάτισαν τον νεαρό. Σημειώνεται πως από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση ενώ ενημερωμένη είναι και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε