Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο επειδή ήταν… άκαπνος Αφγανός!

Ρόδος: Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο επειδή ήταν… άκαπνος Αφγανός!

Οι δύο αμούστακοι δράστες βρέθηκαν στο εδώλιο του μονομελούς δικαστηρίου ανηλίκων…

Πρόκειται για έναν 17χρονο από τη Ρόδο και έναν 16χρονο από τη Κω, κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό 23χρονου Αφγανού τον περασμένο Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 17χρονου ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση, για την οποία κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο και τέθηκε υπό την επιμέλεια των γονέων του, και για τον 16χρονο άμεση συνέργεια στη πρόκληση σωματικών βλαβών από πρόθεση για την οποία και κρίθηκε αθώος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό με τον αλλοδαπό και τους δύο νεαρούς σημειώθηκε στη μία τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου 2011 σε δρόμο κοντά στο καζίνο όπου περπατούσε ο 23χρονος Αφγανός.

Τότε τον πλησίασαν οι δύο νεαροί και τον ρώτησαν αρχικά εάν έχει μαζί του τσιγάρα ή χρήματα και όταν αυτός απάντησε αρνητικά, ο ένας εκ των δύο (ο 17χρονος σύμφωνα με τη δήλωση του αλλοδαπού) άρχισε να τον ψάχνει και όταν δεν βρήκε κάτι επάνω του, του είπε να φύγει.

Μόλις απομακρύνθηκε λίγο από το σημείο τον πλησίασαν πάλι και αυτός που τον είχε ψάξει τον ρώτησε για τη καταγωγή του άρχισε να τον χτυπά ενώ ο 16χρονος προσπάθησε να τον αποτρέψει.

Μετά τη καταγγελία αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εντόπισαν τους δύο νεαρούς και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε