Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ρουβίκωνας: Ντου σε συμβολαιογραφικό γραφείο!

Ρουβίκωνας

Νέα επίθεση μελών της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας. Αυτή τη φορά σε “συμβολαιογραφείο – κοράκι πλειστηριασμών” όπως αναφέρουν οι ίδιοι.

Μια ακόμη καταδρομική επίθεση από μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας. Η επίθεση έγινε μέρα – μεσημέρι, σε γνωστό συμβολαιογραφικό γραφείο, στο κέντρο της Αθήνας.

Στο indymedia αναφέρονταν αρχικά ότι: “Πραγματοποιήθηκε επίθεση στο συμβολαιογραφείο του Παπαθέου στην οδό Μαυροκορδάτου που πρωταγωνιστεί σε πλειστηριασμούς.

Στη συνέχεια δόθηκε στη δημοσιότητα και βίντεο της επίθεσης. Σε αυτό αναγραφόταν: “Επίθεση στο κοράκι των πλειστηριασμών Συμβολαιογραφικό γραφείο Παπαθέου”.

Το βίντεο έχει ήδη αναρτηθεί στο www.liveleak.com, ενώ και στο indymedia αναφέρεται πως: “Θα ακολουθήσει βίντεο και κείμενο”.

Ρουβίκωνας: Το βίντεο από το ντου

Το βίντεο ξεκινά δείχνεοντας άνδρες που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Είτε φορώντας κράτη, είτε κουκούλες, είτε καπέλα και γυαλιά ηλίου. Οι άνδρες επίσης φορούν στα χέρια τους γάντια, προφανώς για να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Ρουβίκωνας

Ο τελευταίος προφανώς κρατά την κάμερα, ενώ ήδη μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας βρίσκονται μέσα στο γραφείο. Εκείνη την ώρα βρίσκεται αρκετός κόσμος στο γραφείο.

Ένας άνδρας της αναρχικής ομάδας χτυπά τα χέρια του στο γραφείο, μπροστά σε έναν άλλον άνδρα, προφανώς εργαζόμενο του γραφείου. Αυτός ο άνδρας εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο. Απέναντί του ένας άλλος άνδρας, μεγαλύτερης ηλικίας, ίσως πελάτης του γραφείου.

Οι παρευρισκόμενοι είναι εμβρόντητοι. Τα μέλη του Ρουβίκωνα καταστρέφουν… ό, τι μπορούν, ενώ στο βίντεο φαίνεται κι ένας εξ’ αυτών να παίρνει ένα ποτήρι με νερό στα χέρια του και να το ρίχνει στα χαρτιά που είναι στοιβαγμένα στο γραφείο. Προφανώς για να καταστρέψει ό, τι μπορεί από έγγραφα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το πλάνο επιστρέφει στην είσοδο του γραφείου. Τα μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας βγαίνουν και κατεβαίνουν τις σκάλες σαν… κύριοι.

Το βίντεο “κατέβηκε” λίγη ώρα αργότερα από το LiveLeak, ωστόσο στην συνέχεια αναρτήθηκε εκ νέου.

Δείτε το

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις