Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

«Σαφάρι» για μεθυσμένους και… παράνομους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Γεμάτο» στο Σαββατοκύριακο των αστυνομικών με ελέγχους αλκοτέστ, για παράνομη στάθμευση και για παραεμπόριο, πρόστιμα, κατασχέσεις και προσαγωγές.

Συνολικά οι άνδρες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 3.129 ελέγχους αλκοτέστ, βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις σε βαθμό πλημμελήματος, πέντε οδηγοί βρέθηκαν στο αυτόφωρο, ενώ επιβλήθηκαν 70 διοικητικά πρόστιμα. Σε ελέγχους τροχαίας για διαπίστωση παραβάσεων στάθμευσης, κυρίως κοντά σε νυχτερινά κέντρα, βεβαιώθηκαν 992 παραβάσεις, από τις οποίες σε 280 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν οι πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας και έγινε μεταφορά 32 οχημάτων. 

Σε ελέγχους της αστυνομίας, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, σε κεντρικούς δρόμους-πλατείες του κέντρου της Αθήνας, ελέγχθηκαν 223 άτομα και κατασχέθηκαν συνολικά 4.995 είδη τα οποία παραδόθηκαν στη Δημοτική Αστυνομία. 

Επίσης, σε έκτακτους αστυνομικούς ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας , ελέγχθηκαν συνολικά 21 οχήματα και 366 άτομα (181 Έλληνες και 185 αλλοδαποί), προσήχθησαν 36 άτομα (3 Έλληνες και 33 αλλοδαποί) και συνελήφθησαν 73 άτομα (οι τρεις Έλληνες). 

Μια σύλληψη έγινε για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, μια για κλοπή, τρεις για ληστείες, 55 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και 13 για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε