Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σε 10 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας!

Σε 10 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας!

Ήταν ταυτόχρονα πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και Δημόσιος Υπάλληλος, ενώ παλαιότερα ήταν και Διοικητής στο Νοσοκομείο του Βόλου!

Πρόκειται για τον Γιώργο Σπηλιόπουλο που καταδικάστηκε σε φυλάκιση δέκα μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου, που εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο που στήριξε η Νέα Δημοκρατία με επικεφαλής την Ζέττα Μακρή,
ήταν κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, επειδή απέκρυπτε από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και την άλλη του ιδιότητα, αυτή δηλαδή του Δημοσίου Υπαλλήλου!

Όπως διαβάζουμε στο e-volos, το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, μιας και στο παρελθόν και πάλι παράλληλα με την θέση του Δημοσίου Υπαλλήλου, ήταν Διοικητής στο Νοσοκομείο του Βόλου!

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει το τοπικό blog Voliotaki. Ακολούθησε η μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Γιώργου Σπηλιόπουλου, την οποία κατέθεσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας, βασισμένο σε σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το ασυμβίβαστο, στο πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και στην διαπιστωτική πράξη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, που τον έπαυσε από τη θέση του προέδρου στα τέλη του 2010.

Από πλευράς Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας αναμένεται η αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Γιώργου Σπηλιόπουλου, ομοίως με την περίπτωση του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Ισόβια στον δολοφόνο του Ρουσάκη – Χειροκροτήματα, δάκρυα και νέο ξέσπασμα της χαροκαμένης μάνας!

Ήπειρος: Ακόμα και ο ιατροδικαστής “αγριεύτηκε” με το κομματιασμένο πτώμα!

Τι ενόχλησε τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο το βράδυ στο κελί του

Εύβοια: Θάνατος στο μεσημεριανό τραπέζι – Έβλεπαν τον πατέρα τους να ”σβήνει”!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε