Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σελίδα στο facebook για τον 18χρονο από τους φίλους του

Το γκρούπ που άνοιξαν οι φίλοι του στο Facebook
, Το γκρούπ που άνοιξαν οι φίλοι του στο Facebook

Γκρούπ στο Facebook έκαναν οι φίλοι του 18χρονου γαι να εκφράσουν την οδύνη τους και να τον αποχαιρετήσουν

Με όνομα “ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ” γνωστοί αλλά και άγνωστοι αποχαιρετούν μέσω Facebook τον αδικοχαμένο 18χρονο που έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του του αδερφού.

Δεκάδες άνθρωποι που δεν ήξεραν καν αυτό το παιδί έσπευσαν να γράψουν μια κουβέντα.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία άσκησε ο εισαγγελέας Πειραιά στον 22χρονο, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 18χρονο αδελφό του στο διαμέρισμά τους, στα Καμίνια. Ο νεαρός πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

“Με μείωσε ηθικά” είπε στους αστυνομικούς ο 22χρονος αδελφοκτόνος που παραδόθηκε χθες αργά το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες ένας υπολογιστής ήταν η αρχή του κακού που οδήγησε σε αυτή την τραγωδία.

 

Ο νεαρός που κάρφωσε ένα μαχαίρι στο στήθος και το λαιμό του αδελφού του μέσα στο διαμέρισμα όπου έμεναν μαζί στα Καμίνια, προσσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας:
“Με μείωσε ηθικά. Μετά προσπάθησα να αυτοκτονήσω, αλλά δεν τα κατάφερα” 

Στον 22χρονο είχαν στρέψει από την πρώτη στιγμή τις υποψίες τους οι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν μετά την ανακάλυψη του στυγερού εγκλήματος από τους τραγικούς γονείς χθες το μεσημέρι.
Βρήκαν το 18χρονο παλικάρι τους μέσα σε μια λίμνη αίματος με δυο χτυπήματα από μαχαίρι στο λαιμό και το στήθος, ενώ δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τον αδελφό του.

Δύο ολόκληρες ημέρες τους αναζητούσαν τηλεφωνικά οι γονείς και αποφάσισαν να έρθουν στην Αθήνα, από τις Σπέτσες, προκειμένου να δουν τι συμβαίνει, και έτσι  γύρω στις 12 το μεσημέρι, βρέθηκαν να αντικρίζουν το παιδί τους νεκρό.

Τον 22χρονο εντόπισε ο πατέρας του που τον αναζητούσε με τη βοήθεια φίλων. Στις δέκα και μισή τον είδαν να περιφέρεται άσκοπα σε περιοχή του Πειραιά. Τον πλησίασαν και ο τραγικός πατέρας τον έπεισε να πάνε μαζί στην αστυνομία για να παραδοθεί.
 

Ο δικηγόρος του 18χρονου θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση καθώς φαίνεται πως ο αδελφοκτόνος υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα που δεν είχαν διαγνωστεί, όπως υποστηρίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός διέπραξε το έγκλημα το μεσημέρι της Τρίτης και έμεινε στο διαμέρισμα επί τουλάχιστον πέντε ώρες.
“Προσπάθησα να αυτοκτονήσω δυο φορές” είπε στους αστυνομικούς περιγράφοντας πως έστρεψε το μαχαίρι και στον εαυτό του, ενώ στη συνέχεια είπε πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ηλεκτρικό ρεύμα.

 
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 18χρονος είχε πληγές και στην πλάτη από κουζινομάχαιρο, γεγονός που δείχνει ότι ο δολοφόνος του τον καταδίωξε μέσα στο σπίτι.

Όπως περιγράφουν στο NewsIt.gr φίλοι του άτυχου νέου που έφτασαν στο σημείο, από τις Σπέτσες, ο 18χρονος είχε έρθει στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβρη για σπουδές ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ιδιωτικό ΙΕΚ, και έμενε στο σπίτι του αδελφού του.

Κανείς από τους γείτονες της πολυκατοικίας της οδού Ολύνθου, στα Καμίνια, δεν άκουσε φασαρία ή κάποιον καυγά, που να δικαιολογεί την τραγική εξέλιξη. Φίλοι και συγγενείς, μιλούν στο NewsIt.gr για δυο αδέλφια ήσυχα, που δεν είχαν δώσει ποτέ αφορμές, ενώ κανείς  δεν θυμάται τα δυο αδέλφια να είχαν διαφορές, είτε μεταξύ τους, είτε με τρίτα πρόσωπα.  

Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε στο διαμέρισμα, την στιγμή που οι γονείς ξεκλείδωναν το σπίτι, προς αναζήτηση των γιών τους. Μιλώντας στο Newsit.gr, περιγράφει ένα διαμέρισμα άνω κάτω, με σπασμένα αντικείμενα στο πάτωμα, σαν κάποιος να είχε παλέψει στο χώρο.   

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε