Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σέρρες: Ελεύθερος ο 45χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης

Σέρρες: Ελεύθερος ο 45χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης

Ένας 45χρονος από την Αθήνα ταξίδεψε μέχρι τις Σέρρες για να γνωρίσει από κοντά την 13χρονη διαδικτυακή “φίλη” του.

Ο 45χρονος Αθηναίος με αφορμή την επίσκεψή του στην περιοχή για μία κοινωνική εκδήλωση αποφάσισε να συναντήσει από κοντά την 13χρονη κοπέλα με την οποία συνομιλούσε στο διαδίκτυο και συναντήθηκαν σε ένα ίντερνετ καφέ της περιοχής.

Ωστόσο οι συγχωριανοί της κοπέλας την είδαν να μπαίνει στο αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες και παραξενευτήκαν. Οι υποψιασμένοι πελάτες είδαν τις κινήσεις του άγνωστου 45χρονου και αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν με τα αυτοκίνητά τους. Ακολούθησε καταδίωξη.

Το αυτοκίνητο του 45χρονου ακινητοποιήθηκε όταν “κώλυσε” στη λάσπη ενός αγροτόδρομου, ενώ η 13χρονη αποβιβάστηκε νωρίτερα. Ειδοποιήθηκαν οι γονείς της και στην συνέχεια την αστυνομία, που εντόπισε τον δράστη και την 13χρονη σε ερημική τοποθεσία έξω από τον Δραβήσκο.

Όλα αυτά συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής. Ο 45χρονος συνελήφθη  από άνδρες του Α.Τ Νέας Ζίχνης και αντιμετώπισε τις κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
 
Η ανήλικη δήλωσε πως ο άνδρας δεν ασέλγησε επάνω της ωστόσο ο ίδιος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην αυτόφωρη διαδικασία αφού οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στον ανακριτή Σερρών. Με 18 μήνες φυλάκιση και τριετή αναστολή τιμωρήθηκε 45χρονος από την Αθήνα και μετά την ποινή που του επιβλήθηκε σήμερα από το δικαστήριο άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε