Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Σέρρες: Η καφετέρια σέρβιρε και…φρουτάκια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο κόλπο 7 άτομα – Στην Ασφάλεια μόνο τα τέσσερα…

Επιχείρηση με «φρουτάκια» είχαν στήσει σε Ίντερνετ-καφέ στο Λευκώνα Σερρών τέσσερις άνδρες ηλικίας 47, 21, 27 και 26 ετών, που συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (01-10-2010) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών. Οι τρεις ιδιοκτήτες του Ιντερνέτ-καφέ δεν συνελήφθησαν γιατί απουσίαζαν.

Από τους συλληφθέντες ο 47χρονος, ενεργώντας για λογαριασμό των τριών ιδιοκτητών του Ιντερνέτ-καφέ, εγκατέστησε τα απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια στο λογισμικό 4 παιγνιομηχανημάτων με οθόνη αφής, και 111 ηλεκτρονικών υπολογιστών του καταστήματος. Οι υπολογιστές ήταν συνδεδεμένοι μεταξύ τους και ελέγχονταν από άλλους δυο κεντρικούς υπολογιστές.

Από τους άλλους συλληφθέντες ο 21χρονος επέτρεπε σε 60-70 θαμώνες να διενεργούν τα τυχερά παιχνίδια, έναντι χρηματικού στοιχήματος, ενώ οι άλλοι δύο εισέπρατταν από τους θαμώνες – παίκτες τα στοιχηματιζόμενα χρηματικά ποσά.

Κατασχέθηκαν 113 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα παρελκόμενα τους (κεντρική μονάδα, οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι), εκ των οποίων οι δύο κεντρικοί (server) και τέσσερα παιγνιομηχανήματα με οθόνη αφής. Επίσης, στην κατοχή του 26χρονου συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 970 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα, μεταξύ αυτών και ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών συνεχίζονται…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε