Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σέρρες: Μαφιόζικη εκτέλεση – Ο δολοφόνος συνεπιβάτης των θυμάτων!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συμπληρώνεται το παζλ του στυγερού εγκλήματος – Τα δύο θύματα δέχθηκαν από δύο σφαίρες στο κεφάλι, από άγνωστο άτομο, που καθόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου αυτοκινήτου!

Μαφιόζικη εκτέλεση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Ασφάλειας Σερρών πίσω από την διπλή άγρια δολοφονία δύο ανδρών, που βρέθηκαν μέσα σε πολυτελή Μερσεντές, σε αγροτικό δρόμο κοντά στα Λουτρά Σιδηροκάστρου Σερρών.

Ο εντοπισμός τους έγινε στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής (11-07-2010), όταν πυροσβέστες που περιπολούσαν στην περιοχή, είδαν το πολυτελές αυτοκίνητο παρκαρισμένο και μέσα τους δύο νεκρούς.

Το αυτοκίνητο ανήκε σε 40χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών στην περιοχή της Θράκης. Για το δεύτερο θύμα έγινε γνωστό το απόγευμα, ότι πρόκειται για έναν 44χρονο Ρώσο, που ήταν στενός φίλος με τον 40χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο δολοφόνος  ήταν συνεπιβάτης των θυμάτων στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Πυροβόλησε δύο φορές τον καθένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και εξαφανίστηκε. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες των 9 mm.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονται…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε