Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκηνοθέτησε τη… ληστεία του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πονηρός υπάλληλος είπε ότι τον λήστεψαν για να κρατήσει ο ίδιος τα λεφτά!  Μάλιστα δήλωσε στην αστυνομία ότι οι “δράστες” τον κράτησαν και όμηρο! Κι όλα αυτά, για 500 ευρώ…

Ολόκληρο σενάριο έφτιαξε ο 33χρονος υπάλληλος βενζινάδικου στη Θεσσαλονίκη, για να “καλύψει” έλλειμμα πεντακοσίων ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης, ποσό που ο ίδιος είχε υπεξαιρέσει!
Παρουσιάστηκε λοιπόν στο τμήμα Ασφαλείας Ευόσμου και κατήγγειλε ότι τρία άτομα τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο με την απειλή όπλου και τον οδήγησαν στο βενζινάδικο που δουλεύει. Εκεί, σύμφωνα πάντα με τον υπάλληλο, πήραν 500 ευρώ από το ταμείο και στη συνέχεια τον ξαναέβαλαν στο αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν στην περιοχή της Ευκαρπίας!
 
Τα λεγόμενα του υπαλλήλου απ’ ότι φαίνεται δεν έπεισαν τις Αρχές, που ερεύνησαν την υπόθεση σε βάθος και τελικά… ανακάλυψαν ότι η “ληστεία”, ήταν σκηνοθετημένη από τον ίδιο τον υπάλληλο!
Ο 33χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει ακριβώς πριν ένα μήνα, πάλι στη Θεσσαλονίκη. Και σε εκείνη την περίπτωση ο “πονηρός” υπάλληλος είχε πέσει στα δίχτυα της Αστυνομίας…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε