Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σοκ στην Κυψέλη – Τον “έσφαξαν” στη μέση του δρόμου

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Τρεις και μισή τα χαράματα το αίμα κάποιων περαστικών από την οδό Πόρου πάγωσε, ακριβώς στη γωνία με την οδό Λέσβου είδαν πεσμένο έναν νεαρό.

«Ακούσαμε γυναικεία ουρλιαχτά και ήχους αυτοκινήτου που απομακρυνόταν με ταχύτητα» αναφέρουν αυτήκοοι μάρτυρες της άγριας δολοφονίας 26χρονου Έλληνα, χθες τα ξημερώματα στην Κυψέλη.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν πως τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών, είναι προσωπικά, καθώς φαίνεται να αποκλείεται αυτό της ληστείας ή απόπειρας, αφού το θύμα είχε πάνω του χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Προσανατολίζουν τις έρευνες στο φιλικό, οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση της άγριας δολοφονίας, ερευνώντας τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος διαπίστωσαν ότι έμενε σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας του, δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές, ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο είχε πάρει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ως υπάλληλος σε εταιρείες ασφάλειας, ωστόσο ήταν άνεργος και τώρα αναμενόταν να εργαστεί.

Όλα συνέβησαν στις 03:30 χθες τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Πόρου και Λέσβου στην Κυψέλη. Εκεί περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής βρήκαν αιμόφυρτο τον 26χρονο πεσμένο στο δρόμο. Δεν έδινε κανένα σημείο ζωής. Ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο. Δυστυχώς για τον 26χρονο όπως αποδείχθηκε άνδρα ήταν ήδη αργά. Ο δράστης ή οι δράστες τον είχαν χτυπήσει με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος και το πόδι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πλέον αργά.

Στο μεταξύ, στις 22:30 το βράδυ της Τρίτης στη Μαγούλα Λακωνίας, βρέθηκε σε υπαίθριο δημοτικό χώρο νεκρός, 49χρονος Έλληνας που είχε χτυπήματα στο πρόσωπο. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια αφού έχει δυνατά χτυπήματα στην άνω και κάτω γνάθο, ωστόσο αναμενόταν η νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου. Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεκρός αντιμετώπιζε προβλήματα με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και προσανατολίζουν τις έρευνες στον συγκεκριμένο χώρο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε